Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakodnevno imam priliku da citam samo pozitivne incijative,pozitivne stvari koje rade ljudi kao sto su Niksic,Masic,Jasenko,zasto ih ostali sputavaju,jel toliko tesko raditi u ime gradjana i za njih,a imati i za sebe,kao sto to rade ovi ljudi,jel toliki problem ne uzimati sve za sebe,vec nek je svima dobro...Svaka vam cast ljudi.Bojkot SDA i Lijanovici.
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić i federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić danas su, u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu, održali sastanak na kojem je razgovarano o problemima sa kojima se suočava Studentski centar Sarajevo zbog neredovnog plaćanja subvencija od strane vlada kantona. Niksicu i Masicu odlicno,samo rijeci pohvale!
Velki napredak je to sto se konacno trazi rjesenje za ove probleme, prije to nikoga nije zanimalo, bila sam u domu 3 godine i znam da se ovakva pitanja nisu rjesavala na ovaj nacin, a trebalo je odavno
Ako iko moze rijesiti ovaj problem onda je to premijer Niksic, uvijek je bio uz gradjane BiH!