Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek od marginalne vjerske grupe napravio naciju.
@seher sarajevo su osnovali turski agresori, koljači i silovatelji ko i mladić
Mislim da su komentari neumjesni. Sve ratne zločince treba procesuirati i svi trebaju odgovarati za svoja nedjela. Što se tiće politike svako ima pravo na svoje mišljenje i nemožete osuđivati sve ljude koji su bili ,,autonomaši\'\'. Neki su tu bili radi svog viđenja situacije a neki zato što nisu imali kud i što su se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Sjetite se 92-god. I u samom Sarajevu je na poćetku bilo desetak privatnih vojski nad kojim država nije imala kontrole. Sjetite se nekih Galijaševića u Maglaju i drugih. Bio je r.a.t i sada nije vrijeme da ponovo osuđujemo jedni druge nego je vrijeme da se približavamo jedni drugim i da bolje živimo. Prije svega treba nam puno zdravlja, ljubavi i posla.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
A sta vi izdajnici slinavi imate sa Hamdijom?I on bi vas prezirao kao sto vas preziremo svi Bosnjaci,a vjerujem i Hrvati.Jedino vas trebaju vasa genocidna braca Srbi.
Rahmetli Hamdija je zrtva srbo barbarije ko sto su i Dzemal Bijedic, Hakija Turajlic, Avdo Palic itd !
Ko je oduvijek VRSIO agresiju na Seher Sarajevo, to su genocidna srbija i srbi barbari ! NITI OPRASTAM NITI ZABORAVLJAM ! Sve ce proci SAMO JE Seher Sarajevo VJECNO ko I Bosna ! Sjetimo se nasih NAJMILIJIH i Svija koji su ODBRANILI Seher Sarajevo od SRBA GENOCIDASA I BARBARIJE SRBIJE !!! Don\'t Forget !!!
Hamdija Pozderac se prevrce u grobu kada vidi da mu pocast odaju najgori velikosrpski kvislinzi i poslusnici onih koji su Hamdiju poslali u smrt.