Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi legitimni Predsjednik RBiH! Kome je srb*Alija iz*Metbegović \"dizanjem ruku\" poništio narodnu izbornu volju = izveo državni udar. I onda proglasio Abdića i Karadžića za zlikovce, uz sufliranje masonskih Amerike i Engleske. To vam je djeco moja jedina istina o našoj napaćenoj Bosni.
http://www.youtube.com/watch?v=PH1Fixvzbbs
CRNA MRLJA HRVATSKOG PRAVOSUĐA - RATNI ZLOČINI FIKRET ABDIĆA JE DAO ZATVORITI STJEPAN MESIĆ, JER OVAJ MU JE BIO KRIMINALNA KONKURENCIJA.. MESIĆEVA VOJSKA I ON KAO VRHOVNI KOMANDANT JNA NIJE OSUĐEN ZA RATNA ZBIVANJA I ZLOČINE.. JADNI \"BABO\" ON JE MAČIJI KAŠALJ PREMA MESIĆU.. KOMENTIRAO JE: BRANKO STOJKOVIĆ, BJELOVAR
Mozete omalovazavati Abdica sa time kako su mu pomagali Pozderci, mjenice bez pokrica i slicno. Ali objasni mi sada kako je Abdic digao A/C od septembra 1989 (kada je izisao iiz zatvora zbog montirane afere) pa do 1992 tj. do pocetka rata u BiH. Tada nije ni Pozderaca ni mjenica, a pokrenuta je kompletna proizvodnja i pored toga sto je za vrijme sudjenja Abdicu Agrokomerc potpuno bio stao sa radom i sto je bio opljackan! I jos da dodam da je u ratu 1994.g. Abdic bio pokrenuo proizvodne pogone ovoga giganta!!!
A da me babo vidi...
ma zgaziti otpadak, smrdi i na slici i on i ona drolja od kcerke u parlamentu, insekti
Cija je ovo zemlja - BABINA! Koja je ovo vojska - NARODNA ODBRANA!
izdajnike treba pobiti. za one koji su zaboravili taj je Bosnjake stavljao u logore.
Od kada ova sarajevska mafija zavlada Agrokomercom mi nemamo šta da jedemo. Vrati se Babo da im pokažemo kako se živi i radi.
Agrokomerc je izvozio u preko 30 zemalja svijeta. Izvozio je mnoge proizvode koji se u bivsoj YU nisu nikako ni prodavali kao sto je npr. kunece meso i proizvodi od kuneceg mesa, takodjer je bio veliki izvoznika pureceg mesa i sl. Prema tome A/C i dalje ima sansu, samo treba dobra volja BiH vlasti a Abdica postaviti za direktora.
Ako nisi znao Agrokomerc je izvozio svoje proizvode u 130 zemalja svijeta okakvoj ti JNA pričaš. Samo nek se on nama vrati u našu Kladušu i pokrene Agrokomerc i zaposli ljude, za ostalo nas baš briga. Dosta je nama šuplji priča, gospodo djela hoćemo a ne priče a Fikret Abdić ima djela iza sebe.
Korektno saopstenje
nek mu neko javi da nema vise JNA,Kome planira prodavati proizvode?!