Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile varti im kandidata na poziciju sevap je.
Čim si ti prihvatio ovu prihvatićeš i svaku sledeću. Milini robovi
Žali se Miloradu, nemoj nama
Dok to Mile ne kaze,vase se ne pika. Koje glavni u RS?? Ko se za sve pita u RS?
Kažu da su izjavili isto što je i moj komšija Elvir kad je uhvatio ženu sa komšijom Sakibom. Ako još je uhvati jednom,stvarno će se naljutiti
Koga boli pimpek za Lejlu Rešić i DNS? Iskreno zaboli me k*rac za PC krmetnjak. Ovo je portal iz bošnjačkog Sarajeva, federalni portal i zaboli me k*rac sta se desava u pravoslavnoj dzamahiriji dje su bosnjaci bili etnicko ocisceni. Njima treba samo granatu slati kao pozdrav i nista vise, a potpisali su DAYTON I OSTALI DIO BOSNE I HERCEGOVINE KOJA POSTOJI VEC 1000 GODINA :-)
@Mostarsk1Rambo RECI NAM PO.KA.TO.LICENII GUSLARUU
Dok to Mile ne kaze ,,vase se ne pika..Koje glavni u RS ,,ko se sve pita..??