Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac srpstva prazni stomaci i pjesma bale malog knindze
Pa zato Nurkih Teletovic i ekipa i pjevaju samo Cecu i Baju.
cuj vi znate kako?hahhaha javno masovno dobrovoljno poturcavanje hahah....ako im ne meres nista pridruzi im se lol
Domain name system?
slogana kao da ga je Čombe piso
Nisam majke mi.
dobri su ovi cim su u koaliciji sa Miletom, predsednik je okupio sve patriotske snage oko sebe a izdajnici ce na ovim izborima da odu na smetliste istorije
Pitanje za referendum: Smije li srpkinja, nakon sto se najede svinjetine, polamfafi bosnjaku.
Pitanje odkud bosnjakinje da radjaju onolike crnce i mulate.
Pa bosnjakinje makar mogu da radjaju. A jel to opet neka smrdska izjava. Probali su arapi da dovedu srpkinje dolje al sve jalove i onda ih koriste samo za lamfanje. Prosle godine preko 1000 srpkinja otislo u zemlje zaljeva da budi prostitutke. Valjda nema para u zemlji smrdiji a i vi ih pobiste tu.
Joj slogana, pravo su kreativni, nikad viđeno do sad...
"Mi znamo kako, pokrašćemo ono što je ostalo vrlo lako"...