Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"partneri iz SDA i SBB-a" - poslije izbora više neće biti ovo SBB-a na lokalnom nivou, a 2018. godine ih neće biti nikako. Najveća prevara Bošnjaka je upravo ova stranka!
Ma i ne mora. Svakako kako koje zasjedanje se i dogodi, samo nešto poskupi.
Onda n etreba biti ni plate do lokalnih izbora .....za vas naravno
zaboravio si reci -mislim dakle postojim ahahahah
Nije to nikakav problem nego de samo da se svim clanovima parlamenta od najnizeg do najviseg zamrznu sve vrste novcanih prihoda
Sreca,Bi ce mo postedjeni kakvog idiotskog zakona kao sto je zakon o radu.Prijedlog za narod BiH da na lokalnim izborima glasa za jednu stranku, nije bitno koju da se pometu sa politicke scene ove guzne muhe sto od njh nema nikakve koristi osim smutnje i da se jedna ili dvije pobjednicke stranke obavezu na odgovornost.
a plate za Poslanike ce biti redovno isplacivane Hvala Bogu na nasoj drzavi
SDA
....DF.......družina foliranata......
it's a long story
Hhhhh prchite se i koprcajte dokle ocete do izbora, a ja glasam za kafanu i marihuanu :)