Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja, ko bude imao najviše s njima, papci...
Stranka uhljeba i ljudi bez morala.
gooUser1626159008@ Jao kad o moralu pričaju Marfijeve (Čovićeve) pudlice. Za vas je Komšo moralni Mont Eversest.
Zbog njhove politike većinu građanaje su doveli u zabludu,pa je sada hdz je nezaobilazan.Neće da učestvuju u dogovoru za izbor doma naroda,nego čekaju i da onda odluče. Ako ste iskrena građanska stranka nemate šta čekati nego se priključiti ostalim građanskim strankama,a ne bacati prašinu u oči narodu i glumiti,a jedva čekate da idete sa nacionalistima.
I ti bi u Dom naroda 🤣
Joj ko za vas glasa nije mi jasan.Prevrtaci jos ih nije ni stid reci cekamo da se oformi vlast u parlamentu federacije.Licemjeri fuj
Hahhahaha dok vide ko je vlast :D
Zvrčka, drugo ime za DF. :)
Malo ćemo piškit,malo ćemo kakit
FGR-ci i HDZ-ci na istom zadatku - svi pušu u istu tikvu. 30 botova s Poskoka puca Željku minuse.
Sto kakite bgm
DF-Degenski foteljaši
Hahahahahahhahahahahahaha normala kad rat bude pri kraju priklonis se onom ko pobjedjuje , veoma posteno i kao svaki vazal :D
DF da bi sprječio da HDZ dođe na vlast treba samo da pristupi strankama koje žele sa HDZom, koliko sam konakovića skonto on se moli da se ovi ne priključe jer u drugom ništa od vlasti. HDZ 90 neće a ni HRS sa ovim Degenericima Federacije garant. Konstantno dizanje tenzija i preseravanje i nasilno uvođenje novog sistema bez suglasnosti i dogovora svih aktera ne pomaže nikom.
Truhli i kvinsliški FGR zbog Željkovog uspjeha i sada vida rane.
Jao kad mi o moralu pričaju Marfijeve (Čovićeve) pudlice. Za vas je Komšo moralni Mont Eversest.
Ljigavci