Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo glup covjek moze negativno ocijeniti prezentaciju na ovaj nacin. Vazno je nesto reci a ne se upitati srz ove akcije. Ako niste vi ti, koji ne znate rucne radove, nije potrebno da se javljate.
ko ovo provodi plaća i čemu ovo vodi-nek ti strani stručnjaci otvore pogon i izvoze prizvode u svoje zemlje. Bitno je nečije djete izvesti na pistu da se uslika-preskupa igraonica
ova je najjača "modele su nosila djeca koja nisu profesionalni manekeni"
izrabljivanje djece
Cuj da u Bosni neko radi rucne radove i takve prizemne zadatke? Bosanci vise vole 12 godina studirati zurnalistiku i na svakoj od 7 dnevnih kafa zaliti se sto nema posla za 30-godisnjaka bez dana radnog staza. Samo urbano raja, nismo seljaci!!!