Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog mu pomogo! Amin!
...novac će biti korisniji...
Dzaba pare dzaba sve, kad ne ide.. :(
:( boze dragi...treba se cuvati i ovih agregata sto se salju za pomoc jer su 90% iz ratnog doba i nisu svi ispravni...zao mi momka 16 god a ovakva nesreca mu se desi :(
Sa srecom Mersade.
Sretno! A klinika je extra... znam momka kog su izvukli s ruba smrti :)))
život je surov
povrede su strašne.. nadam se da ce prezivjet..
Brz oporavak malisa..
BRZ OPORAVAK DRUZE
65% tijela i respiratorni sistem... Ko vjeruje neka se moli za ovo dijete, a od svih nas će mu trebati najljepše pozitivne misli i želje, jer je to strašan nivo povreda..
nadam se da ces ozdraviti i biti ponovo sa nama...
Hrabri djecace nase su molitve, misli i zelje za tvoje brze ozdravljenj i sto skoriji povratak svojim roditeljima i najdrazim.
Sto me kopiras majmune? Veliki djecace, ja pisem ovo, ne zato sto ti je zivot u pitanju, vec da bi skupio sto vise lajkova! Ja koristim tudju nesrecu! Ziv I zdrav bio, I ja sto vise lajkova skupio! Voli vas vas Internacionalac