Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce izbori, asfalt ste dobili, pa ce i autobus.
Vuk Karadzic - plagijator Kao zvezde granda Kakav on hodao po selima u ucio nepismene seljake da citaju i pisu
Nek nađu privatnog prevoznika, da svaki roditelj izdvoji po 30-40KM mjesečno po djetetu problem bi bio riješen. Ako budete čekali da vam gras riješi taj problem djeca će završit srednju do tad
Na opstini Hadzici ima jos linija koje nisu redovne.. a sto se tice pjesacenja s Lokava do Zovika.. imaju pjesaciti. a ne do Pazarica.. do same skole... u Zoviku cekaju autobus linija 33.. dakle tonje nekih 4 kilometra.. isto tako je i s djecom iz Budmolica.. koja su pjesavila do skole i nazad.. cjelu proslu sedmici
Samo da pitam sta je sa minibusom koji je opstina kupila.. prije 3 godine.. za Lokve i Kasatice..
Poruka sadašnje vlade KS Lokljanima: Ko vas (da izvinete) ....!
Poruka bivše SDA Lokljanima: Ko vas (da izvinete) ....!
@etotisad Poruka bivše SDA vlade KS Lokljanima: Ko vas (da izvinete) ....!
Načelnikova poruka Lokljanima: Ko vas (da izvinete) ....!
Nekada heroji u agresiji, a sada ih ponižavaju općinska SDA vlada i kantonalna vlada koja nastavlja rad svojih prethodnika iz SDA. Lokve su bile na putu iz Sarajeva prema slobodnoj teritoriji, živjeli cijeli rat u podrumima i rovovima, a sad su dobili duplo golo. Mada, i njihiva razjedinjenost je velika bruka. Davno su oni trebali blokirati puteve. M17 i put kroz selo koji su haman uništili kamioni koji voze robu Hamdinim novim prijateljima sa Bliskog istoka.
Ti zivis u Hadzicima malaa I do tebe ne dopire ni graaaas..
Za vrijeme rata glavna ruta za Igman ,samo se noću prolazilo
Moje dijete placa 70km mjesecnu kartu za relaciju od 22 kilometra u jednom pravcu. Posto dolazi s podrucja RS nema pravo na subvenciju od 50% za prijevoz koju daje kanton. Prevozi ih privatnik koji u za prijevoz koristi najlosiji autobus. Probali reagovati, ali prijevoznik je miljenik lokalnog nacelnika, znaci dzaba pricati.
A sad će usmrđeni pos rani SDA ba lija reći: A što im roditelji ne nabave auta?! Je bem vam sve SDAovsko u usta.
neko ce uskoro reci da su ta djeca kriva
”I djecu ce mo vam napraviti” Znate li onaj vic kad politicari dosli u selo pa obecavali kule i gradove, a i skolu?
autobus zvani ceznja.