Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj kad citam sve negativne komentare o svojoj drzavi - pa stavite jednom prst na glavu i malo promislite prije nego sto ovtorite usta, i doci ce te di zakljucka ako imate imalo inteligencije da imate drzavu koju zasluzujete - nista bolje i nista nista gore. Demokracija se moze samo gradi na jedan nacin = by the poeple - through the poepla - for the poeple, tj ako je situacija tako losa onda je svaki pojedinac duzan da ucini sto moze da izmjeni stanje. Samo se tjesim da djeca ne citaju ove vase komentare, tu pamet so pokusavate prosiapte envinoj djeci, prosipapjet svojim mada je i to grijeh ali postedite tudju djecu od vasih pametnih. Ja samse borio za ovu drzavu, izpala je kakva jes, e sas je do djece i pokoljenja da je urede i nebi nikad im govorio da napuste domovinu zbog sake para, proslo je i vrijeme zapada a samo jedna BOSNA i HERCEGIVINA postiji i nije joj niko ravan po lijpeoti. Selami i pozdrav svim ljudima dobre volje.
Ono sto je na prvu upadljivo je da vecini ove djece nedostaje osmijeh na licu.U ovom uzrastu bi trebala biti najsretnija ali kakva je drzava dobro ih je i ovaj izlet zapao.
Bas su slatki, ova djeca su prava djeca neiskvarena i njime je dozivljaj i radost doci u SA.
Kao da su ih poslali u najmanju ruku u Pariz. Ali hajde, i ovo je neki napredak.
djeco draga završite kako bar osnovnu i bježite iz ove zemlje,nema ovdje nafake
Gdje da idu drug moj, kao da ih negdje jedva cekaju.?
bilo kuda,svuda se je lakše snaći nego ovdje,ako nećeš biti kriminalac ili političar znaj da ćeš se dobro oznojiti za komad kruha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)