Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema suzivota i mira dok je religija i vjere. SMRT RELIGIJAMA I VJERI, ŽIVJELA SLOBODA I MIR !
Ovo je nesto najpozitivnije sto sam cuo odavno. Pustimo djeci neka grade buducnost. Nasa je zatrovana zbog groznog rata.
@ IZETBEGOVIĆ Ovo je sramota i ne mogu se ovim ponositi,samo prenosim kakvo je stanje kod nas.
@Mostar 93 znas onu :\"Cega se pametan stidi budala se ponosi\"?
Ovakve stvari se kod nas ne mogu desiti jer mi dobro pazimo da virus tolerancije ne uđe u djecu.Za to su zaslužne dvije škole pod istim krovom gdje pazimo da djeca ne idu ni u istu smjenu.Ako se neko dijete pri kontaktu malo zarazi,tu su roditelji i c.r.kva da to poprave.
Pa naravno da nosim Ilirsko Patarensko ime svi smo mi dosli ovdje ono velika seoba Slavenskih plemena itd. Samo neke pokrstise Franjevci neke prihvatise Islam a neki Ucenje Svetog Save . Svi smo mi jednako auhtohtoni u Bosni i Hercegovin. Sto ljudi prije shvate to prije cemo krenuti u bolje sutra . BiH nije ni Srpska ni Hrvatska ni Bosnjacka ( prije je pisalo Muslimanska AVNOJ) nego i Srpska i Hrvatska i Bosnjacka. @ Emina procitaj koju knjigu napisanu prije \'92 mozda nesto i uhavizas.
Vuk Drašković je jednom izjavio da su Turci zaslužni što se pravoslavlje održalo na Balkanu.Dok su Evropom bjesnili vjerski ra.tovi i važilo pravilo čija vlast toga i vjera vi ste živjeli u miru.Ako ste plaćali porez,plaćali su ga i u drugim državama.Bili ste oslobođeni vojne obaveze,za razliku od onih koji su prihvatili is.lam.Evropljani su u svojim kolonijama po.b.ili milione ljudi,tu je i ropstvo,pa uporedite ove odnose.
Kakve veze genetika ima sa imenima? Pretpostavljam da ti nosis neko ilirsko ime? I ne, ako ste dosli iz Rumunije (ili odakle su vec Vlasi rodom), Srbije ili Crne Gore onda NISTE autohtoni u BiH.
Glupani srpski ,bosanski(ne bosnjacki ,to je izmisljotina,dakle,bosanski),hrvatski...slusajte decu,ona su iskrena ,nevina ,dobra...za razliku od sljama,nacionalistickog koji ovde lupeta svakodnervno.Pozdrav svima i sve najbolje ljudima u BiH iz Nisa,volite se ,postujte se,nemate blizeg nikoga do svog komsije,suseeda,Bosna,to je razlicitost,to su muslimani,pravoslavci i katolici ZAJEDNO,jedni bez drugih ste nule!Sve najbolje u NG 2012!
@ Emina a ti si mi pravi cisti genteski potomak Patarena i Ilira vidi se po imenu . Mi smo authtoni ko i Bosanski Ljiljan .
Pa to i kazem, danas vas ima nemali broj u BiH ali za to zahvalite se Turcima koji vas dovedose. Itekako je bitno ko je koga doveo, mora se stati na kraj vasoj odvratnoj propagandi kako ste autohtoni narod u BiH. A Vlasi jesu narodnost, ali su i vasi genetski pretci (zajedno sa Turcima), nema tu kontradiktornosti.
Emin ko je koga doveo i sl. gluposti su nebitne. Sada Srbi imaju svoju R. Srpsku na 49 % teritorije a ti zivi od stare slavae , nema vise Otomanske Imperije a ni aga i begova osim na 23% ono do Vratnika do Kozije Cuprije. P.S. Vlasi su narodnost , najbrojnija manjina u bivsoj Jugi .
A koga boli dzon sta ti ucis tvom kopiletu? Ako si Srbin iz BiH, onda zahvali Bogu sto su dosli Osmanlije, jer su oni vas vlahe doveli u ovu zemlju i sirili pr(lj)avoslavlje na Balkanu. Malo zahvalnosti ne bi skodilo, vlaskoturska gnjido.
MISLIS DA PRECUTIM MOM DETETU,DA NE KAZEM KO SU BILE U.S.TASKE JEDINICE...DA SU POLA TIH JEDINICA CINILI VASI PRETCI DA IH LAZEM O ISTORIJI O OSMANLIJSKOJ OKUPACIJI! SA VAMA NI DOBAR DAN! TREBA DA ZNA SVE...KO SU AZIJATI I KOME SU VEHABIJE BRACA
ps, \"neka se zaborave\" ovime si rekao sve o sebi.
@@diinnoo: bas si nasao primjer za usporedbu; Nikola Kojo je bio u srpskoj uniformi u Hercegovini tokom rata. A djeca nisu nizasta kriva, ali da ze ne lazemo, dzaba je djeci uciti toleranciju u skoli ako se kod kuce jos od malih nogu govori o \"poturicama koji su izdali vjeru\" i da im nije mjesto u Evropi.
3:07 - 3:37) ma sta mi kazes ;)