Agencija za javne nabavke BiH
0
Direktorica sama sebi pomoćnica
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a možel se ona i sama ye.ba.va.ti
tebala je josh biti i predsjednik bar jednog kantona,te zamjenik predsjednika u nekom drugom kantonu,predsjedavajuca nekog qurca na drzavnom nivou ..itd dje moze biti istovremeno i direktor i pomocnik tog istog direktora ..kontra je to ljudi,-i kao kaznu predlazem jedan blazi pornic da se snimi s njom ..hvala!
D NITA FOCO, HOLYWOOD-PRODUCTIOC. Masala Bosno!
Javne N A B A V K E, Hala, hala, sta li je to nabavila da nestane gladi i bjede? Koliko takvoj dangubi placaju?
Zena je strucna i zna svoj poso... A druga je prica sto vi nemate pojma i niste skolovani za te pozicije, ona ce se maknuti s funkcije pomocnika kad joj sin zavrsi faluktet u Doboju pa se tu zaposli... Ja ne znam sta se ovaj narod buni, kazu nema posla a jadni funkcioneri moraju po dvije funkcije da obavljaju jer nema dovoljno radne snage :-))) Nikad nam nije bilo bolje!!!
Televiziju imate i uzalud je placate. Nevidite Tunis, Alzir, Egipat. A sta vi cekate? Donacije? Neznas ko je gori, vlada ili narod!
joj milice što je ljubomorna hahaha ne vidim u čemu je problem žena je prošla oba konkursa i svaka joj čast!
Sve je to moguće dok Narodu ne dokipi, bogami ako izađu NA ULICE mnogi će na ulici polagati račune za svoj lopovluk . To nebi bilo dobro jer smo svašta vidjeli, što uživo, što na TV-u. Prijedlog: Odmah ukloniti ovu bagru što sama sebe bira i radi šta hoće inače i pretpostavljeni snose odgovornost i ne mogu reći \"ja nisam ništa znao\" .
raspadom do jos fotelja
sad mi je jasno zašto mi na ovom djelu balkana imamo 5 nivoa vlasti i imamo jedno 15 drzavnih uredjenja od kantonalnih ( svaki kanton ima uredjenje drzave kako po funkciji tako i brojnosti funkcija) do entitetskih i drzavnih to je zato da naša KREMA ima otvorena radna mjesta za sebe gdje mogu raditi po dva posla i zapošljavati svoje čerke sinove mame tate itd... pa fakat sad i ja navijam da se sve ovo raspadne na milion djelova- kompletna drzava- pa makar nestalo samo 10 fotelja