Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali ce se ikada policija ocistiti od svog kriminaliziranog i korumpiranog sljama?
Napokon je došlo vrijeme da se sklone kriminalci iz SIPA-e na čelu sa Mariom Kapetanovićem...
SIPA je jedno veliko chetnicko leglo!!
Čini se da je bilo. Ovo sada - već nije! A kada se pročiste sve fukare iz svih torova, biće profi državni organ - za poštovanje!
Sve Vlasi Bgt :-/
Ma samo imovinu oduzimati
...saće bit naslov "sipa upala u sipu".
Da mi je dozivit da stane nasa BiH na noge
Koliko mislis da mozes dogurat sa godinama , jedino da te zaledimo pa odledimo nekada u 2156 god. mislim da cemo do tada biti iole normalna zemlja ?? Peace :-)
Sipa sa svih strana.
Da li će se otkloniti posledice zloupotreba, onaj ko je primljen preko "štele" trebao bi da leti kao fišek...ko je dobio unapređenje vratiti ga nazad... sve je ovo posledica neodrživog stanja da su stranke iznad svega...drže konce na svim nivoima... priča o neovisnim tijelima, neovisnim agencijama je mrtvo slovo na papiru... Kad stigne "ferman" iz stranke hajd neka se neki direktor suprostavi...
e jos da direktor Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) gosn. Perica Stanić suspenduje jedno 20-ak komentatora sa klix-a, gdje bi nam bio kraj!
Tu organizaciju treba dobro procistiti od cetnika.
kakve veze ima ispunjavanje uslova za penziju. Ako se vodi postupak I dokaze krivnja umjesto penzije valjda treba u zatvor.
neka usput suspenduje i senira i bena iz cobre 11