Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud ovoliko ljudskog smeca na sve strane?
@ a maHmurluk i masu turcizama koji se svakodnevno uvode i koriste svakodnevno? Kad se tako govorilo ovdje, a biseru? Ali,ja za razliku od tebe nemam problem sa tim,govorite kako hoćete, ali trebaš znati da niste jedini ovdje i ne možete drugima govorit što će i kako krkane jedan maloumni.
@s.bah Bošnjačka (uglavnom prikrivena) netolerancija zna ovako iskočit
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Počeo im smetati i službeni jezik u BiH..... prvo im biraju predstavnike koji se ne smiju ni kretati gdje žive Hrvati u BiH.... smetaju im mise.Što je slijedeće?
Halilovic je akademska velicina u odnosu na ove sa Kiseljackim diplomama
@PRAVAISTINA2,malo lagiš,razumiješ li gangu i bećarac,ništa vod tvoje mitomanije,ti mene nećeš razumjeti ni riječi ako odem govoriti kao moji preci a jezik je hrvatski, atvoj je ko splet kola iz bivše Juge u folkloru,..
Ti njega oslovljavas funkcijom kojom je on upisan a ne u duhu kojem tebi odgovara. Ako je direktor, direktor je, ako je ravnatelj onda je ravnatelj, sta je tu sporno
U pravu je Halilovic 100%. U poslovnom odnosu, ako je njegova menadzerska funkcija u nazivu direktor, ako u njihovim aktima stoji direktor, on je to , ne moze ga niko oslovljavati ravnateljom. To kojim ti jezikom govoris pricaj ti kojim hoces ali u poslovnom svijetu funkciju ne mozes prevoditi i na izgovor "pravo na jezik" vaditi. I zasto da ga tako ne oslovljava?
Enver Halilović - grobar Tuzlanskog univerziteta
Joooj seljaka i papaka majko mila. Pa na svakom cosku. Boze sacuvaj...
Ne radi se o različito jeziku nego dijalektu.
Dže če turčinu žena katolkinja nešt reč...Dobro da nije dobila kamenovanje
Koji izljevi mržnje od strane katolibanske manjine (7%) na ovom članku, komentari da vam se utroba okrene, oni koji kukaju kako su drugi prema njima "Netolerantni" jer eto ne razumiju šta je "Ravnatelj" psuju, vrijeđaju i otvoreno negiraju identitet jednog naroda, stotinu i pedeset komentara mržnje, strašno šta sve Bošnjaci sebi dopuštaju, šta klix toleriše i podržava..
To dr Halilobicu
Ovu optužnicu kao da je direktno pisala Sanja Vlahisavljević, koja kultura u pm, tačno pozivanje na javni linč radi jednog prostog zahtjeva, ne zovite nas onako kako se mi ne zovemo, kada će nositelji evropskih vrijednosti, fašizma, da to shvate? Ustaše su uvijek mržnju i bezobrazluk pokušali da sakriju unutar govora.
niko nije uspio više "silovati" svoj jezik od bosanskih katolika :( 30% riječi je totalna nepoznanica za ljude starije od 50 godina.
Halilovic je jedan od najvecih ljigavaca koje je bivsa Jugoslavija izrodila. U svakom sistemu je bio uz vlast, mijenjao boje i dresove, a samo za vlastitu korist. Gnjida.
Pa, dobro! Sta on to ravnja?
toliko o na daleko poznatom bosnjackom postivanju razlicitosti i ustava.