Komentari (578)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, sad su poceli javno da nam se smiju, naravno sve po zakonu.Aferim.
to je 1 od 100.000 radnih mjesta. Čestitke Izmetbegoviću. Vidite da nije slagao. Još samo 99.999 guzonjinih sinova i predizborno obećanje ispunjeno.
e ovo nas balije vodi u propast, jesu li i za ovo krivi ustase i cetnici i gdje su sad iz IZ da moralisu kako treba djeca sehida da imaju prednost. vec usutili se ko najvece cke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E da imas svoju privatnu firmu mozes da zaposlis i onoga ko nema 5 minuta skole, a posto se radi o drzavnoj agenciji, zbog ovoga u kulturnim zemljama se leti sa funkcije. Eto, nekako sasvim slucajno, Ada je dobila posao jer joj on u ocima vidi da je to najbolji kandidat u drzavi. hebem li vam materesinu uhljupsku...
jaaa budale !!! "Zar nije sa moralnog aspekta gospodin Amor Mašović zaslužio da njegovo dijete radi"
Naš premijer Novalić nam je jasno poručio: "Tražite posao u privatnom sektoru". To znači da da trebamo za neke barabe koji su se preko noći obogatili pljačkom i krađom radimo i po 12 sati dnevno za 400KM i da nas ta bagra tretira kao životinje, još da nas i vrijeđaju i ponižavaju. i sve po zakonu.
sve dok nas glupi narod suti i samo ovde po portalima piskara i komentarise tako i treba samo tako nastavite ubacujte svoje i dalje...
Rade ljudi imaju iskustvo A vi negativci primitivni koji blatite po kliksu i jadikujete na tastaturama rovite po kantama valjda će nam ostaviti nešto mezetluka kad se oni dobro najedu Neka uposle sve svoje pa valjda će za 20 godina i nama nešto ostati Šutimo i podržavajmo naše istrebljivače i kuckajmo po tastaturama uz tihe jecaje hahahahahahah
Ovo Fidel Castro nebi dozvolio. RIP Castro. Sutra palim cigaru veliku za Castra.
koliko ima ovih glupih agencija koje nicemu ne sluze
lol
Niste pogrješili, djevojka je situirana i iz dobre kuče, a babo sa jakim leđima i imetkom, ko bude sretan oženiče ovu damu i živjeti u BiH Američki san. Nije ova cura kriva što je njena sudbina takva, kakva jeste, to je njena nafaka i ona ima želju da se profilira u jednu profinjenu gradsku damu, to je taj REALNI SEKTOR od rata nam poznat kao " ZLATNA KAŠIKA ", kojima očito sada neki jedu. Kada obiđete parkinge u SCC I BBI Centru, tek shvatite koliko ima bogataša u Sarajevu.
Jedna rijec ali more znacenja .. "Bosanac" i
To samo deri stoku kad je navikla da suti ;)
E moj direktore FIA-e, dabogda ti se djeca izmedju sebe jarcila
bitno da je štela u skladu sa zakonom.
Ti si jedan najobičniji ljudski smrad!
TRAŽITE FISKALNI RAČUN!!! Traženjem fiskalnog računa spriječićete sivu ekonomiju i mogućnost privatnicima da dio poreza nezakonito uzimaju, šire svoju firmu i otvaraju nova radna mjesta. Traženjem fiskalnog računa pomažete punjenju budžeta, dobrim plaćama budžetlija, otvaranje novih radnih mjesta za zbrinjavanje stranačkog kadra i djelimično smanjivanje zaduživanja kod MMFa jer time krpimo samo dio rupe koja treba za plate stranačkih kadrova.
čovjek valja gluposti, nije mogao naći pravu osobu sa biroa, tamo su osobe koje ne zadovoljavaju interese ovakvih......