Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pritvaraju izvozne fabrike u policijske stanice ?? NEkada je BiH imala 15 velikih izvosznika i bila najveći izvoisznik u BiH a sada ima 15 policija i šesnestu ovu DIREKCIJU ZA KOORDINACIJU koja nije ni sebe u stanju kooridnirati toliko je korumpirana i ovisna od stranaka !
prije sda i poslje nema zivota
Zrak je nekada bio pojam, ne samo za BiH ili Jugoslaviju, nego za citav svijet, sto se tice optike. Znamo da danas neki inzinjeri Zraka rade za americku NASA-u, neki za neke izraelske kompanije, neki cak i za ruske firme, ali ne mogu razumjeti da bas niti jedan nije ostao da radi za Zrak. Zar smo bas toliko podcijenili znanje i pamet?
Pa da al zato danas Sarajevo ima islamski kadar i tumače islama kakve nema ni Irak ni Iran čak ni Saudijska Arabija.
@tender to ti je problem religijske identifikacije bez postojanja crkve. Muslimani nemaju crkvu, tako da ne mogu imati ni crkvenu politiku, sto i pravoslavni Bosanci i Bosanci katolici imaju. Uvijek se lakse referirati na jednu, nego na vise strana. Ovo ti napisah samo da ti kazem da lupas gluposti, jer tema nije bila vjera nego to da jedna od najuspjesnijih kompanija bivse Jugoslavije unajmljuje prostor drzavi, samo da bi opstalo pedesetak radnih mjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije ništa hoćemo i ''Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena'' .
Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH bit će smještena u krugu firme Zdrak...........:-)
I neka vrate radeljaša za portira
Ne! On je bio šef portira, a ne portir. 😂😂😂
alija hebem te sve si sjebao
moraju smjestiti nove zaposlenike na konkursu koji je u toku a za kojeg su inače uzeli jebene pare
Ima li direkcija za koorsinaciju koordinacije za koordiniranje koordiniranih koordinatora Federacije Bosne i Hercegovine pri MUPu ...?? Posto izmisljaju samo nova radna mjesta za svoja politicke potomke
Fabrika za proizvodnju "Nista"
veoma komplikovan proces...da bi se postigao nerezultat na kraju
Ma treba im svima dati dobar konopac da se uvežu. Pored 10 kantonalnih MUP-ova mi moramo imati pederalnu upravu policije jer ovih 10 nije sposobno da se bori protiv kriminala. Jedvo nekako izađu i na kraj sa registracijom auta, a da nešto konkretno urade, to im treba pederalna uprava polcije, onda tome dodaj MUP RS-a pa MUP Distrikta Brčko po onda raznorazne agencije od SIPA-a pa nadalje. Da ih sve smjestiš u Pentagon, malo bi im prostora bilo. Nigdje više policije, a na manje prostora.
Po tome, ne bismo smjeli imati ni onih koji prijeđu cestu a da nije to urađeno preko zebre, a kod nas svih vrsta kriminala da ga možemo izvoziti
kaze helez za tufekcica-Prije rata svrati u mesnicu i kaze dajte mi svinjskih rebara a sad glumi nekog muslimana 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
zukan helez legenda
Inače nam je sve u zraku, pa što ne bi bila i ova direkcija.
ona bas lebdi u zraku
a što će to? mogu od kuće radit preko interneta .. ta će policiji nove uniforme, probij deku i navuci preko glave