Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je i našima i njihovima da se " pozabave" djecom. Našom djecom nego što se ganjaju sa cukama. Zar su ti ljudi toliko frustrirani?
Vratite nam šintore, vratite nam dostojanstvo!
Sada ti je šinter svaka ublehašica koja misli da je to in. A da će od toga i nešto fasovati. Daj šta daš, pa makar i kilo šuplje.
Ovaj DogsTrust je jedna velika suplja, u Britaniji im je glavna aktivnost udomljavanje napustenih pasa i izgradnja prihvatilista itd, a ovdje znaju da glupi Balkanci ne usvajaju pse, nego kupuju rasne, i od svih svojih aktivnosti su se orijentisali na jednu -na skopljenje, a ako je to humano, i korisno zaista predlazem skopljenje politicara i nekih stranih predstavnika a ne da se sepure i slikaju non stop po dogadjanjima. A gdje nadjose ovog glavonju za glavnog menadzera, vidi se da nema veze, nego daj sta das, dok ima para i projekta da se bilo sta radi... da se opravdaju pare tamo nekih donatora iz Britanije. Kako to samo fino zvuci - STERILIZACIJA.
podrzavam sterilizaciju,treba im sve zube povaditi :)
Bolje da podrže sterilizaciju opasnih političara i to sa čitave teritorije BiH.
podrzavam akciju, svaka cast. Samo hoce li se sarajlije kada sjetiti da nisu jedini u bih. Pozdrav iz Tuzla
Niko se od Tuzlaka nije sjetio da pravi biznis od "ljubavi" prema životinjama. Ovi u Sarajevu jesu. Pa im cuke crkavaju od gladi u azilima.
In dogs we trust !!
Sterilizirajte diplomate i poznate ;-)
Parlamentarce,ministre i ostale.....
Što se mene tiče, ovo je nehumano !
rooney Nije mene strah pasa ! Više bi me bilo strah da ti negdje iskočiš u mraku !
nisi vrijedan, odgovora