Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kod nas je jos i vrijeme dinosaura...polako doci ce i EU
malo su karte jeftine za nase uslove super..bas super
Sky7, SVAKA ČAST! Ovom narodu nikad ništa nije dovoljno dobro, svemu s takvom lakoćom pronalaze manu i ismijavaju.
Nije se rodio ko je narodu ugodio...nama brate ništa ne valja...u ostalim državama ova izložba prošla fenomenalno, sa enormnim brojem posjetilaca, ali ne, mi bošnje smo hronično nezadovoljne....nama ništa ne valja.....kuku nama sa nama kakvi smo.....
Totalno pogresno vrijeme...Ne znam gdje im je mozak bio da u po zime ovo organiziraju. Zaradili bi vise u proljece...Bosanski debiilizam i smisao za biznis !!
ja sam ovaj sto pokusava naloziti vatru
KOJI SU TO D.E.B.ILI, UMJESTO DA NA LJETO ORGANIZUJU OVO , ONI TO RADE PREKO ZIME, SLEDECI DAN NECES MOCI PRICI DINOSAURUSA OD BLATA A I DA NE RAZMISLJAM O SLIKAMA! M.A.J.K.U V.A.M. SELJACKU
Jedva čekam da dođjem... sigurno će biti ne zaboravno.
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Pa mi nismo zaslužili ni ove slike da pogledamo, a kamoli da nam se pruži mogućnost da pogledamo ovako neobične eksponate, prvenstveno u edukativne svrhe. U sve mješamo politiku i svemu nađemo mane, a ne pođemo od sebe i svojih postupaka. Narod BiH nije bolje ni zaslužio od onoga što im pruža država, i ovo je previše obzirom na postupke i ponašanja. Nek Vas je stid i sram što predstavljate mladež BiH.
@govno smrdsko LOJAVI, sigurno zivimo bolje od vas!!!
@OxO, trolejbus te dovede ispred Pionirske doline
odoh ja u kino gledati Jurski park, za 6 maraka.
smijurija
Ovu izložbu sam video letos u Beogradu, zaista je jako interesantna, naročito za decu. Svi eksponati se smeju dodirivati, čak se na nekoe može penjati, tako da je ovo odlična zabava za sve. Najiskrenija preporuka za posetiti!
Kako je najlakše doći do pionirske doline autom ili tramvajem/busom?
Dok se svi dinosauri ne izjasne nacionalno, popišu i ne saznamo tačan broj dinosaura Bošnjaka, Srba i Hrvata i ostalih - ja neću da idem jer je to neustavno. Molim te lijepo, jos treba da brontosauri srpskog porjekla budu u vecini i da dobiju 38,94 % posto livade u Pionirskoj, a ovamo T-rex Bosnjaci i Hrvati skupa 60,00 % (ovaj 15 posto je za ostale) ?. Kakva je to nacionalna ravnopravnost. I na kraju krajeva, zasto su neki ofarbani u zeleno, a drugi nisu, ha ?? Prvo da se izjasne, prebroje i vidimo da li je konstitutivnost zastupljena racionalno inace ih vracamo u Njemacku - pa neka tamo prosipaju svoju \"demokratiju\".
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! The death of Serbian fascism and genocidal creation which arose on the mass graves of Bosniaks!! Long live democracy long live Bosnias multiculture, the death of serbian fascism and the deth of serbian fascism in the serbian schools!