Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merlin uvijek puni arene: bilo pjesmom, bilo flaširanom vodom. Bravo Dino ;)
Hahahahah, al baš :))) Neka, sve su to lijepe stvari!
Dino Merlin odrijesio kesu, i finansirao klix da objavi ovaj clanak. Bravo Dino!
"nije želio medijsku pažnju" A otkud onda medijska pažnja?
Pa to se lako sazna i naravno mediji to odmah objave kao znak zahvalnosti, htio on to ili ne!! Kontaš ?! :) Nije to bitno uopšte, bitno je da je pomogao!
kupuj domace,vratice se trostruko Dinoooo!!!
onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova koji provjereno placaju .ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora- sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
Super je vijest donacija, ali što ne kupi domaću vodu :(
Gdje je sad Meki Torabi...?
a sta je trebalo da posalje sarajevsku vodu, od onoga lopova koji je pokrao bolestan narod zajedno sa torabijem. nije merlin glup, svaka mu cast.
Merlin namm sada i treba
Dobro je se sjetio..hvala mu..
http://www.jutarnji.hr/dino-merlin-snimljen-je-u-zagrebackom-restoranu-korcula/1192963/?foto=2 skonto da ga blicaju pa stavio brile na zadnjoj slindzi. :) papak!!!
Interesantno
pa bolan ne bio Dino sta će ti jana
Hvala sto si pomogao i to sve stoji ali koji ce ti k**** jana kad si barem mogao ulozit te pare u svoje?
ma to se dogovorio sa Jamnicom. oni mu dali vode besplatno i to im je super reklama za srbijansko trziste i kroz dinu to poslali u srbiju da ne ispadne da se direktno promovisu. ja mislim da je merlin dobio procent od ovog dila.
Samo??...Dino malo li je....djeca kojoj si vodu poslao su odvajala od usta za autobusku kartu do Sarajeva i ulaznicu kako bi horski pjevali " NIJE SRESA PARA PUNA VRESA" . Dino malo li je.... al sta djeca znaju. ...to znaju oni sto je imaju a ? pakas!!!
hrvatsku vodu poslao u bih i srbiju..i vuk sit i ovce na broju
Što ide Jana da Bog da ti Todoriću ciste na jetri bile ovolike.