Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestit posao, svaka cast majstori.
💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍 NiP, SDP, NS i ostali ublehaši i SDA otpadu, da znate da nas pokorili niste i da nam ništa ne možete! Svi znamo da će konačni trijumf, akoBogda 2. oktobra, uz Allahovu pomoć, pripasti našem sultanu Bakiru Izetbegoviću. Glasajte pametno, glasajte SIGURNO! VELIKA POBJEDA NAM JE ZAGARANTOVANA! PLAČITE DUŠMANI! 💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍
Ima da gori sve 🤣🤣 Od gume do cumura
Ja sam nabavio negro bonbonica, mogu li one sta valjati 😉
Može samo grlu brate.
Tako sam ja jednom davno ko klinac nalozio jotulicu toliko da je plamen kroz roru prosao u dimnjak i zapalio unutrasnji taj talog. Svi stokovi od vrata do 15 sprata izgorili koji bili naslonjeni na dimnjak. Dosli vatrogasci stali i gledaju ispred zgrade a gore ko visoka pec huklja na vrhu. Sreca niko povrijedjen. Kazu ne treba vam vise dimnjacar 20 godina.
Joj al peletari pohlepnici nadrihadzije izradiše i narod I drzavu. Jaši bekane do iznemoglosti
Stari Nuraga je govorio "ne pravi se kuca bez dimnjaka i auto bez auspuha"
Mozete komotno pokloce na te dimnjake staviti teško da će zadimiti