Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je uvijek zapusteno, ne vjerujem da se radi o nedostatku radnika, nego nedostatku radne etike i smisla za lijepo i uredjeno.
Naravno kad se gleda Sarajevo konta se problem je sa Bosnjacima, medjutim kad se ode u druge gradove gdje su Bosnjaci vecina, vide se fini i uredjeni gradovi, onda se covjek pita da li je mozda problem u "multikulti" bagri Sarajeva?
a sta je po tebi vecina...pa u sarajevu zivi preko 90% bosnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Gledajući ove slike imam osjećaj da gledam Černobilj ili pak neki ruski grad...
Ko zeli dozivit S.T.A.L.K.E.R. uzivo, samo treba otic u Sarajevo, ambijent savrsen, osjeca se covjek ko u igrici.
NA ULAZIMA U SARAJEVO IZ PRAVCA GENOCIDNE TREBA UVESTI MALTE, KAO STO SU NEKAD BILE. TREBA ZABRANITI ONIMA KOJI NE ZIVE U FBIH DA RADE U SARAJEVU!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je nista kako ce tek biti I tako....
Trba to posuti hemikalijama
Drzava za cobana!!!
parku pa i ostalim javnim komunalnim preduzećima nedostaju rukovodioci koji vole ovaj grad i djeca koja su rođena u njemu. papak je čudo, kao i korov ništa ga ne može uništiti
I kažu sto se betonira i gradi ?! Beton beton samo beton !
Ko Cernobil.
Svi kosilice u ruke i pokosite gospodo draga ispred svojih ulaza !!!! Dignite gu'zove dame drage, necete ostat sterilni ako pokosite sami sebi isred zgrade 15 kvadrata trave -.-'
Kakva nam je vlast takav nam je i grad !! Kad politicarima funkcionerima nije stalo do uredjenog lijepog grada, zasto bi tek onda ovim jadnim radnicima stalo !!!
Kose ili kosilice u ruke i svi po desetak kvadrata čist grad ko APOTEKA
Tako je prijatelju, slazem se. Sta fali svakome ispred svoga ulaza pokositi.
Nekad kad posmatram neke nase politicare, steknem dojam, zele mal te ne na silu u EU itd, a ovdje imamo sasvim obican primjer, gdje nisu sposobni napraviti plan odrzavanja glavnog grada, a zele u evropu ? absurdno
Džalalabad hahahahahaha
Iz koje si ti vukojebine pa da imaš pravo da pišeš da je Sarajevo Džabalabad. Idi do štale i muzi krave papak!
Za kurban Bajram ovce pasu po parku i na tom mjestu kolju ovce hahahahaha Džalalabad nego što
dragi Park hebe drage gradjane u zdrav mozak jer se pojedine parcele kose po 3. put, novinari umjesto da malo istraze problem pisu kao da su njihova PR sluzba
ramton slazem se sa tobom da treba zabraniti posao u federaciji ko ne zivi u istoj ali treba zabraniti i posao svim onima koji nisu rodeni u toj istoj federaciji.
ovaj parkić na čvili je 2 puta košen ove godine međutim trava uz korito, koja je narasla do metar i po, nije ni jednom pokošena, iako je tak park kosilo jedno 5-6 radnika. nije mi jasno kako jedan nije mogao pokositi i ovu džunglu uz miljacku?!
Ma nek je zaraslo.... ne mogu se djeca igrati, ali ne mogu ni vlasnici izvesti svoje kucne ljubimce da se pokake i popisaju po tim parkovima. Ne do bog da pociste govna iza svojih ljubimaca. Ja sam odrzavao zelenu povrsinu ispred svoje zgrade (zaljevao, sijao ruce, cemprese) kad sam vidio da vise koristi imaju kucni ljubimci od djece odustao sam.