Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako vjerujjer ovom govnaru iz zdravstvenog zavoda,nek onda ode gdje u nuklearnu elektranu uznme komad uraniuma i nosa ga u dzepu umjesto mobitela pa nek na sebi vidi sta radi ti hemijski elementi. Juce dijeca na minu naletise tu u blizini,da Allah podari porodici sabura a komsijama preko drine i ovim domacim najgore patnje i na ovom i na buducem svijetu,sjeme im se zatrlo cetnicko,i njihovo miniranje BiH
...naprotiv, prema analizama naših odgovornih autoriteta uranijum je pravo zdrav...ovoga koji navedeno tvrdi smjestit' na jednu od lokacija...
Vi Turci ste itako nekakvi mutanti, a kada vas zaprasimo radioaktivnim cesticama bit cete jos i veci.
Fakat oni nadrealisti sve pogodise....
Nema opasnosti, mozda od toga nema ali ono juce, stvarno...
Tako cemo jednoga dana zaprasiti vas turske parazite radioaktivnim cesticama i svi cete da pocrkate u velikime mukama... kako i dolikuje parazitima i stetocinama. :)
De nek ga neko prijavi ide mi na ku rac
pogledajte ovaj zabranjeni film http://www.youtube.com/watch?v=LTbWNZJkw4w pa ce vam biti jasna evropsko-americka masinerija.
MIslis na radioaktivne cestice, a??? Da li ti znas kako je lako napraviti tzv. prljavu bombu (bomba sa radioaktivnime partikulama)?! Veoma. Radiokatvivni materijal je nusporivod rada svake nuklearne elektrane, i skladisti se pod zemljom (na Zapadz, to jeste), a u Rusiji se pronaci moze bacen na ***nijama. A poslije te bombe... pa nista vise zivjeti ne moze dje ona "prodje". To je sredstvo koje nama treba za suzijanje turske kontaminacije. :)
Pa Turcin sigurno nikada nista inteligentno napisati ili reci nemoze, kod vas su sve price svedene pod nazivnik PARAZITIZMA, odnosno sve se svode na to. Vi Turci ste samo paraziti, nametnici i stetocine koje prenose, raznose i stvaraju bolesti i zaraze. Nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bismo suzbili Tursku kontaminaciju na na Balkanu, jednoga dana cemo Turke zaprasiti bojnim otrovima. cak i Majka Priroda vapi za time, buduci da su Turci prljav svijet koji necistocu po prirodi siri i unistava je.
hahahahahaha...koja frustracija...jel ova frustracija izazvana time sto si shvatio surovu istinu, a ona je da su ti ti isti turci "zaprasivali" zensku familiju 500 godina...hahahahahahaha...hejjjjjjjjjjjj pola stoljeca...i opet cemo jer vlajine vole tursku obrezanu cundaru...hahahahahaha...
Nije ti ovo Turska, Bosancugo parazitska.
Sa turskim izmetom i smradom neizbjezno uvijek dolazi i kontaminacija.
...de, bolan, naćeš i ti curu...jadna li joj majka...
Ja imam curu, ne treba mi vise od jedne. Nijesam Turcin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma treba uvesti specijalni porez na sve parlamentarce, drzavne krvopije, firme koje zardjuju nadprosjecne profite za deminiranja i dekontaminaciju ratnih zona.