Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno hrvatsko, tri srpska (ostali) i jedno bošnjačko bi bilo realno za DF, ako već HDZ želi jedno srpsko, onda 4 hrvatska. To je 5 DF, 5 HDZ, 6 SDA čiji je i premijer
pošto se ne mere komentarisati o Zahirovicu pa reko da ovde bacim komentar :) prezirem Safeta,ali njega je s pravom izostavio iz reprezentacije na njegovoj poziciji sada imamo 3-5 boljih rješenja kaze trener mu ne da da igra ? što to Ronalda i Messija ne kazni ? Pri tome se radi o osrednjem klubu 2. lige gdje bi jedan igrac ako zeli u reprezentaciju i na svjetsko i evropsko trebao biti minimum najbolji veznjak druge lige ili najbolji igrac kluba Mislim mlad je momak još,nije sve izgubljeno, ali obicno kad karijera u 24-25 godini kreni niz brdo niko je ne vadi
@ mahmoud: posto je zabranjena rasprava na duboko osijetljivu temu o povratku Zahirovica, i ja cu, isto kao i ti ovdje ostaviti svoj komentar: trenutno je daleko od reprezentacije jer (ne)nastupa u drugoligaskoj ekipi a i sama cinjenica da na toj poziciji imamo Besica plus najmanje jos trojicu koji mogu tu poziciju da igraju (bolje od njega). Ali nadam se da ce ipak da uspije da se vrati jer je uvijek bio borben i meni nekako pravo drag igrac. Osijetilo se je da je igrao srcem. Samo da bi se vratio vjerovatno nece biti dovoljno samo postati prvotimac Bochuma. S druge strane vise od toga je trenutno nerealno. ALI-nikad se ne zna!:)) Sretno Adnane:))
Pa samo treba još i taj ustupak da napravi i Željko Komšić bi odmah mogao da stavi katanac na firmu koja se zove DF. A i Bakir je previše dao Čoviću već.
Vec su i SDA i DF napravili previse ustupaka u zelji da se pravi sto manje konflikta i da se pokusa sto prije formirati vlast koja nebi bila minirana Dodikovim odlukama, medjutim, ovaj Covic se bas razbahatio po principu: 'kad su mi vec dali ruku, sad trazim i prste druge'. Treba ga izbacit iz vlasti pa nek ide u B Luku na pregovore i nek se tamo bori za 3-4 hrvata koja tamo zive (ako ih ima ikako).
BOLJE ŠTO JE DAO ČOVIĆU NEGO KONAKOVIĆU, BAKIRE BAKIRE, NAROD JE VIDO KOLIKO ZNA NE ZNA) KONAKOVIĆ E TEBI OČITO TREBA MALO DUĆE DA VIDIŠ KAKO ĆE ON SADA DA SPASI SVE ŠTO SE SPASITI DA HAHAHAHAHAHA
Bolje j donijeti , što prije, Zakon o prijevremenim izborima kako vas narod nebi svrgavao sa ulice!
Čuje se da će se ministri DF-a u Vladi KS birati po tome jesu li podobni, poslušni i lijepi - uglednih facaca, a ne po tome šta im se nalazi ispod frizure! Ovo se dalo čuti na Kantonalnom odboru u Sarajevu. Nema ljutnje, tako je rečeno i vjerovatno skuhano u nekom od kantonalnih " organa"!
protiv 7 " Narodnjačkih" partija je teško - svakako im ne treba davati pardona! Ono sa kladionicama i kockarnicama će se istjetati na čistinu - pare neće više ići u Mostar - HDZ-u, preko Lištice!
vidim da mi nešto fali na fotografiji, kad ono nema šušljagića da malo zapjeni
Samo Željko traži, nedaj Čoviću mira, nek svi budu ravnopravni, ako su već ugroženi kao sto pričaju
Čuje se da će se ministri DF-a birati po tome jesu li podobni poslušni i lijepi - uglednih facaca, a ne po tome šta im se nalazi ispod frizure!
Svi tvoji trenuti zahtjevi znače samo jedno a to je da si sve nas prevario /već duži duži niz godina/ i da je kompletna tvoja predizborna aktivnost bila samo jedna u nizu tvojih velikih laži.
Cak i vise svaki gradjanin jedan glas a DF je dobio vise od HDZ;steta sto u toj vladi nema sposobnih ljudi vec samo lopovi i bivsi zlocinci...Gdje je Mirko Pejanovic,Bogi Bogicevic i mali je broj bosanskih srba.HDZ je ustaska tvorevina i tima nije mjesto u vladi vec u zatvoru..
čovinjo sam kontra bošnjaka komšićögülua i kradibegovića :)
Svi su tu negdje ali ja bih bez pardona dao DF-u sva ministarstva...
kakav je ovo novinarcic napisao, pa pojma nemas o politici debilu jedan
Nabijem vas na Bosnjacku, Hrvatsku i Srpsku kitu sve do jednog... Usrani stranci uradite bar jednom nesto za ovaj napaceni narod i ukinite sve trenutne stranke, zabranite rad svim trenutnim plitiukusima pa da i nas ugrije sunce nakon 25 godina mraka
izgleda dok se ovi dogovore oko vlasti, već će doći vrijeme novih općih izbora :D
Ćeraćemo se još Bože zdravlja Još kako ćerati Vala ćerati Beli ćerati Bogme ćerati Ćeraćemo se još Jednako ćerati To da smo načisto Nema šta da krijemo Neka niko ne misli da nećemo Poštenije je reći da oćemo Pa da se otvoreno ćeramo Kad se već ćeramo I da jasno kažemo Ćeraćemo se još Nego da upredamo i obećavamo Kako više nećemo A svak zna da oćemo Pa da ispadne Neka što smo se ćerali Nego smo još i slagali I u laž ućerani. Ćeraćemo se još Evo da se zarečemo Da vidimo oćemo li Pa ako ja slažem Ćeraj ti mene A ako ne slažem Ćeraću ja tebe Da se naćeravamo Ko ćoravi Pa koji nadćera Ima pravo ponovo da se ćera. Ćeraćemo se još Nema od pomirenja ništa Moramo se ćerati Ne možemo se ne ćerati Ni stati na ovome Samo bi još trebalo Da se i ne ćeramo Đe ste se ćerali Niđe Šta ste išćerali Ništa ....
Lijep primjer Hrvata koji poznaje rad srpskih nacionalista (Matija Bećković)
velik je problem ukucati u google ćeraćemo se još.
MI ĆEMO TRAŽITI ŠTA STE URADILI ZA 3 MESECA VLADAVINE