Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko, na moju žalost, od tebe nikada ništa. Slab si ti političar. I glasah za tebe ali badava, moj Željko ti ne znaš jesi li pošao ili si došao.. Baš nemaš kapacitet a koprcaš se da se dograbiš vlasti. Od SDA i SBB mi nema gore dvije stranke, SDP ovakav kakav je bio sa Zlatkom (haha) pa sada sa ovim debelim Nikšiće, (Nikšić je zaista samo debeo i ništa više, samoljubac) ne dolazi u obzir a ti me iz dana u dan sve više razočaravaš TAKO DA OVAJ JADNI ČOVJEK NEMA ZA KOGA DA GLASA U FEDERACIJI.
SDP sa zlatkom je bio katastrofa,ali je bio bolji nego sve i jedna vlada prethodna
Glasajte za Srpsku Radikalnu Stranku u Republici Srpskoj !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I vi se deklarisete kao ljeva politicka opcija ?? Sramota !!!
lijeva*
Ima smisla, ali kako napraviti 100% lijevu stranku pod ustavom kakav je ustav BiH?
Željko, sram te bilo! Ova figura ti je definitivno pila pad na izborima! Narodni žiri te je poslao u PM!
Vratite nam Reufa!
Da živimo u demokratskom društvu ovaj naslov bi trebao ovako glasiti: "Željko Komšić potvrdio: DF vratio Sifeta Podžića u Predsjedništvo DF". DJL "DF Željko Komšić" S ovakvom opozicijom ćemo potonuti još dublje.
taj clan statuta kaze da moze povecati broj clanova predsjednistva ali nikako ne kaze da moze svojevoljno imenovati koga on hoce. ja demokratije i g.ovana, a znao je zlaji s.rati za slicne stvari. cccc
Ma koga to boli kulac ... Privatna stranka, privatna stvar ... SDP-ova franšiza
Dragi Zeljko, svi znaju da Sifko nije sam glasao na svoju ruku, znaci da je pitao vrh stranke. Sramotno je da i vi dajete glas 'vojvodi'. Fakat se covjek zapita, ima li postenih, normalnih politicara u ovoj zemlji ili je sve promuckaj pa prolij da se ne usmrdi previse. :(
Taman pomislis neko normalan u ovoj politici. Na strani naroda je, odstranjuje otpad iz stranke kad on isti kao i ostali. Cirkus i sramota..
Smijurija od politike. I to je trebala da bude nova nada za BiH? Kakav "rijaliti šou"...
Halo Komšiću pa vrati bolan i Bajrovića i Suljagića uz svoje skute pa nek ti je komplet dupeuvlakačka ekipa na okupu!p.s.napisat će mo mi i o tebi narandžastu knjigu!
Njih su zamjenili Vlatko i Dragana!
dok je komšića i sdp bošnjaci će uvijek glasati za bakira jer nemaju za koga sviđalo se to kome ili ne
Ma valja necije necu, ko necije hocu. Moj zeljko mogao si i Poplasena kooptirati , nek se najdje.
Df se vraća svojoj majci SDP u toliko o tome pljuvali jedni na druge itd.sad opet skupa će svi na izbore a narod ko narod dok je ovaca neće falit vune
Haha, al nas rindže-ka :)))
Kako zalosno jbt. Ne mozes naci JEDNU normalnu stranku u BIH.
Komsic prodana dusa izbacio ga samo da narodu zamaze oci fuj gadi mi se.
Željko, jesi li sada poravnao račune sa Sifetom?