Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po hitnom postupku dati sansu mladom imamovicu kad mu vec dosad nije ukazana sansa
Ali ce zatoFahro podrzat' sve kandidate SDA da bi spasio svoje gusinjske spustene quzowe
heehe glupson- kandidat SDA/SBB je Bahrudin Hadžiefendic doktor od 37 godina koji je trenutni ministar zdravstva u TK inače član Predsjednistva SBB-a :DDD Eto vidis glupson kako si glup :D
e nek si glup ispo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar ta stranka jos postoji
a gdje je pecat?
Zasto niko ne objavi da je Jasmin Imamovic drugi po broju kandidatura za kandidata za nacelnika unutar SDP-a, te da je sjednica gradskog odbora SDP-a Tuzla bila izrezirana obzirom da je Enver Bijedic imao daleko vise kandidatura od Jasmina. Medjutim, Sladjan Ilic i jos par ljudi je odlucilo da jasmin bude i jedna opcija za koju se moze glasati na gradskom odboru. Ne kazem da je Enver bolja opcija, ali je cinjenica da ni clanstvo SDP-a ne podrzava Jasmina, a kamo li gradjani.
Željko odluči se već više, ili sa SDP-om i bio kojim drugim? Da znamo na vrijeme. Ovako sve u zadnji čas. Da mi je znati ko je taj što ti drži dizgine?
Prodace DF sve opcine koje imaju ikakav tracak multieticnosti i prodati ih lopovskom poduhvatu SDA-SBB. To je cilj policijskoj-obavjestajnog aparata koji je instaliran u DF nevladinoj organizaciji bez infrastrukture.
Nakon principijelnog napuštanja vlasti, presude Ustavnog suda FBiH, obaranja neustavnog Zakona o radu FBiH, političke smjene Alena Gadže, konstruktivnih prijedloga predstavnika u zakonodavnim organima i uopšte istupa i stavova DF-a, ova odluka samo dodatno potvrđuje ispravnost uspostavljenog kursa. Već bismo svjedočili sahranjivanju ideje ljevice i likovanju nacional-fašista da nije rođena beskompromisna narandžasta ideja!
kako objasniti to ljudima, jer narod je glup, imali smo primjer to danas vidjeti u RS-u, situacija je slična kod nas, samo što kod nas sad vladaju age i begovi, kod hrvata banovi, kod srba knezovi, a valjda bi trebao da vlada NAROD, ZAKON i DRŽAVA
ako SDP ili DF uzmu vise od 1 nacelnik evo ja glavu..mogu uzet opcinu centar mozda i mozda jos jednu..vidis da se to raspalo ko stara carapa dobili vlast 4 godine nakrali se pa propali i sada je raspad sistema nece se to konsolidirati do 2022. Previse su oni gladni..oni bi sutra u koaliciju vladajucu da mogu uopste nije bitno s kim
Znači Tuzla RIP, dok se ovi svađu zeleni će uzet.
ma manite se propalog SDP a ili ste tropa