Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ne govorim zato sto podrzavam ovoga ili onoga nego podrzavam vladavinu prava...ako ima nekih sumnjivih poslovanja ne samo u aluminiju nego i u ostalim kompanijama onda bi prvo trebalo biti ispitano poslovanje onih koji su vodili tu firmu i teko onda dovede novo rukovodstvo A NE DA SE DOVEDE NOVO RUKOVODSTVO A STARO BEZ IKAKVE ODGOVORNOSTI IZGUBI U MAGLI DOK SE NA PORTALIMA MEDUNACIONALNIM TENZIJAMA NAROD ZAGLUPLJUJE I ZATUPLJUJE...
Auhh,gdje ti zivis,jel' negdje vani?
@percepcija recepcija zasto to pitas?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haj u BH telekom mangupe... ja. Neka te i u aluminiju al haj u bakirovo..!.!.
treba CIA u bakirovo
Pšalji i u Holiday,sud ništa neradi,tačnije sudija Hakija Zaimović nikada nije sazvao stečajnu skupstinu arok je zakonski tri mjeseca!!!Pustili Čengića da smješta striptizete!!!!!
Ovo se zove klasično ispiranje mozga! Na vlasti zadnje 4 godine je bio SDP, ispred kojega je Komšić bio 8 godina 1/3 predsjednika države. Čovjek će sad utvrđivati nešto što nije radio 8 odnosno zadnje 4 godine. LICIMJERJE NEMA GRANICA!
jma i u mene jedan organ
Komsicu nemoj traziti da pravosudni organi ulaze samo u Aluminij.Ima jos firmi sa kojim bi se oni trebali pozabaviti.Danas je bilo price o Energoinvestu.Posalji ih i tamo.Sigurno nije sve cisto u toj firmi.
Spade sva Federacija i prica na Alminij, sto li? Ja znam da pojedini politiacari koji imaju vile od po par miliona maraka nije briga kako se zivi prosjecam covjek i koje muke on ima,ali ko ce ovim generacijama i maturantima ovodanasnjim da objasni da ce u bjedi da ostari. I pitaj te se za 20 godina kako ce te u istorijske knjige uci...
I trebaju ući istražni organi u Aluminij i neka se sve istra na čistac. A svi odgovorni za dubiozu Aluminija neka snose posljedice. Ali to nije razlog da se već definirane točke dnevnog reda skidaju sa sjednice Vlade F BiH i na taj način se namjerno stvara kriza i razdor u Vladi. A da ne govorim o negativnim posljedicama na ionako loše međunacionalne odnose između Hrvata i Bošnjaka.
Ne ri'se!Kako da odgovorni snose posljedice,tako sto ih imenuju za ambasadore?!
HDZ BIH, krivosuti, čović i bratija su krivi, što ne radi hak, aida, dita, konjuh, šipad, natron, što se gasi koksara lukavac, livnica tuzla, željezara zenica, što ne rađa voće, što je sprečko polje neuzorano, što propada bosnalijek, što doktori odlaze iz bih pa za deset godina neće imati tko liječiti..
lupetate . glavni krivac za pad aluminija je platformaška vlada (sdp. hsp, lijanovici) i njihov nadzorni odbor u Aluminuju, kao i odluka da se ne dopusti uvoz jeftinije struje za tu tvrtku. I kako da tvrtka posluje pozitivno, kada ne može zbog skupe struje da proizvede konkurentan proizvod? Ajde srućnjaci odgvorite. 8 godina platformaši uništavali aluminij. 9 godina kako hdz ne odlučuje u aluminiju.. gdje vam je logika, ???
ako su oni krivi nek ih zatvore. zasto ti onda smeta da tuzilasto i inspekcija napokon udju u aluminij? nek svako radi svoj posao
I ti Zeljko samo seres i nesto kocis , a nista pametno ne poduzimas kao sto sam se nado
Kako uđu (ako uđu) tako će i izaći. Trla baba lan da joj prođe. Kao da u Federaciji iko smije barnuti ikoga. Jasno je to nama odavno. To je toliko ogrezlo u lopovlucima da ni dragi Bog to ne bi razriješio. Teško nama sirotinji.
Ako nas MMF ne spasi,naravno ne davanjem kredita bandi,sve ce isto biti.
TAKO JE i neka vrate u EP BiH 200.000.000 za struju
Zanimljivo, dok je HDZ imao kontrolu nad Aluminijem, ta tvrtka je poslovala u plusu, kada je federalna vlada uzela kolač (sdp, hsp, lijanovici), počeli se nizati gubitci. Zar je teško provjeriti tko je do kada i od kada imao većinu u nadzornom odboru, tko je imenovao direktore itd?
Ja cie mahalca...
HDZ BIH I PLATFORMASE IZVESTI PRED SUD,DA SE UTVRDI I PRESUDI KO JE POKRO PARE
Zanimljivo, dok je HDZ imao kontrolu na Aluminijem, ta tvrtka je poslovala u plusu, kada je federalna vlada uzela kolač (sdp, hsp, lijanovici), počeli se nizati gubitci. Zar je teško provjeriti tko je do kada i od kada imao većinu u nadrornom odboru, tko je imenovao direktore itd?
Anti.KLIX ZATO POSTOJI SUD DA BI SE DOSLO DO ISTINE. ODJEBI SA TOM PRICOM OVO ONO,,SUD FBIH NADLEZAN ZA OVAKVE SLUCAJEVE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ŽELJKO DOSTA LAFINE. Mistri iz DF u Tuzlanskom kantonu postavljaju DF kadrove pa makar bili zadnji (najlošiji) na listi. Znaš to Željko ali se praviš lud.