Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budzetlije se bune hoce jos, hoce vise a mi spavamno.....sretni i bericetni!
Dobar opis, samo bi dodao prefiks parazitske budzetlije
Deset. hiljada radnika novinaru!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovih 1080 dati nezaposlenima, na njih rasporediti! Šta ste vi, Bogom odabrani pa sve Vama treba!!! Treba prestat plaćat porez, struju, sve režije pa da se poćeramo jednom!!!!
u korumpiranoj drzavi...uhljebi su rak rana drzave...ima ih 70%vise od potrebnog...a 40% ih je s laznim diplomama a i nisu kvalifikovani...stranke ubacile poslusne debile...sposobni su u realnom sektoru...
Nehljebovići,m'rš na pos'o
Neradnici dajte im 5000€
Definicija budzetllije u TK je familijarno partijski uhljeb zaposlen preko nekog.on je neko i nesto jer je na budzetu a svi drugi su ispod njega i imaju nikakve zivote....ssmo su oni mirni i uspjesni...
aprazitima malo.
Nema za buraniju para.
Aahahahah kaAAkvi glupi kometari... Pise budzet pa odam sse ide na politicare,,, paa nisu to politicari ,, nego obicno radnici,, Policajci,, med sestre,, ucitelji, itd... I oni rade za platu kao i svi ... Bingo jaci od drzave,,, Jakaa drzava..
"Budžetlija"....mislim, dno dna novinaru. Toliko konotacije u samom naslovu članka i onda naravno ispod slijede komentari kakvi slijede. Budžetlija inženjer za 1.200KM obrazuje dijecu ovima koji mu u komentarima j.bu mater. Budžetski pedijatar za 1.700 liječi djecu ovima koji mu j.bu mater u komentarima. A ja novinaru j.bem mater tebi. Opet me banuj, trajno.
slazem se ali ako nekom ne odgovaraju trenutni uslovi ima burza rada. ostavka radna knjizica i nek traze bolje
najaci ovaj sto kaze mi odo smo u njemacku :D
Nek ih 10% da ostavke i bice para za sve
jaka vlada nema sta skup uhljebičara preletača dupeuvlakača sta očekivati , novac potrošen na predizborne kampanje opran preko dodijeljenih tendera firmama koje su finansirale izbore
dajte im po 100 km kao i nezaposlenima
Nista, predjete kod privatnika da vidite kako je kad se radi na poslu 😄
Podrzavam. Svakoj osobi ta pomoc treba isto, nebitno realni sektor ili budzet. Fadil je glupost napravio sto to vlada u t.m. nije isplatila a ne narod jos vise zavadili.
pametni ljudi,bore se za sebe, ostali zadovoljni sa 100 km
Sram vas bilo! Razmišljate li o rudarima, malim poduzetnicima,