Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda bi trebali ZBOG ZETRE!!!!
znači da Angelina nije najavila dolazak, ne bi se ni čistio???
koji idiotski naslov ako ga ciste zbog angeline a ne zbog toga da se ne srusi zetra onda je.bo taj posao
A koji film igra?Je li :\"Izdani grad\".Hoce li biti glavni akteri?Mamice Srebrenice?Te navodne silovane balinkure koje su onako ubradjene smrdile i prije rata na kilometar,a mozes misliti u ratu gdje se nisu i kupale mjesecimaBalijske kuce su uvijek smrdile,mozes misliti kako su hanume smrdile.Ko bi to normalan silovao,koje ste vi budale
Kako reče IMBECIL Garibija, krovovi se ruše da nas bog opomene. Na KSC Skenderija, dragi bog se sjetio da poslije ,skoro četrdeset godina, pošalje snijeg i da sruši krov kako bi opomenuo što se je džamija srušena da bi se izgradilo nešto drugo. Koji MORON Garibija. Da se opet ne bi bogu prohtjelo da ruši krov mko ga mora oćistiti. Nije Garibija rekao da je DŽINDO pokrao pare i da uživa kao bog i on i njegova porodica.
U ZEMLJI GLADI I BJEDE, CUJ RASPLAKACE SE?! KAD JE TAKO POGODILA OVA SITUACIJA U BOSNI ZASTO NE UPOTRJEBI SVOJU SLAVU I KONEKCIJE PA NEORGANIZUJE NEKOLIKO FABRIKA U BOSNI DA OVAJ GLADNI NAROD POCNE RADITI!!!!
Zetru je racunao Morankic, jedan od najboljih staticara BiH. Zetra moze duplo veci snijeg izdrzati, za nju se nebojim.
decki, pazite da ne propadnete
A gde ce te sa ovim lepim snegom.Pa znate li koliko ja mogu reklama kokuzima napisati.Evo nasao sam sponzore koji nikad nikome nisu dinara dali da se reklamiraju na snijegu.To se zove \"gorila marketing\". Samo veliki majmuni mogu da se reklamiraju, malim nema mjesta.Ali ako ima viska snijega sa ove Zetre mozda nadjem i za male mjesta.Toyota se bas izvalila para za ovu reklamu RAV4, onako izgleda otmjeno, tacno bi me bilo sramota da sam ga kupio.A Volksbanka inace zivi u praistoriji.Jedino sto se ovi turci osramotise, oni su nekad znali da se reklamiraju po apotekama, a sad pisu po snijegu ispred apoteka.Posto se ne moze komentarisati tamo , ja iskomentarisao ovdje.
SAD ĆE DOĆI GRAHOVAC U ODBRANU BOŠNJAČKIH INTERESA I RAZNJETI SE PRED ZETROM DA POKAŽE ANĐELINI KAKO SAMO MI MOŽEMO SNIMATI FILMOVE O SEBI, JER SMO POSEBNI, JEDINI VAKI, SJAJNI... TREBALA NAS JE ZAOBIĆI U ŠIROKOM LUKU, NE ZASLUŽUJEMO JE
I ovo je Bozija volja reće Garibija. Samo cistite sluge pokorne. A nemoj slucajno da se sjetite kakvog krova skole i fakulteta ili nedo Bog zemaljskog muzeja.
@CINJENICA: sve si u pravu, ama ba sve.... i samo da dodam: da se Skenderija nije razvalila niko nebi ni pogledo ZETRU.... \"zemlja od ..... i .... \" (nemogu ja da lajem)
GLEDAJ GUZALJA ŠTO DERU PLATU, A DA NISTE MALO URANILI
Z.n.a.š. k.a.d. bi. je .j.a. .p.o.s.l.u.š.a.o.N.i.k.a.d..R.e.k.a.o. bi..h .jo.j. .i.d.i u. .p.i.z.d.u. ma.t.e.r.i.n.u. ka.d. .se. .s.ni.j.e.g. i.s.t.o.p.i .p.a. d..ođ.i..V.a.l.a ni tad n.e.b.i.h v..o.l.i.o da. .do..đ.e.
Otkud sad lova za ciscenje ????
buhahahahahhahahahha -...ha..ha
Padne mi na pamet da zovem ih na kafu da ciste i nase ulice lol