Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju god vijest otvoriš, hrpa Djikana
cak ti je djikan i u nicku a bogami i genu. ne mozes pobeci od sebe.
@sarajevoeee Sve to si mogo naci na wikipediji,nije neka tajna koja se cuva,Allahu dragi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stari grad Bosnjaka svih vjera, a ima i onih koji ne vjeruju. Trenutno okupiran od strane zlikovaca i fasista iz HDZ-a No, sve ce doci na svoje mjesto u dogledno vrijeme :)
Ne jedi govan u stocu sviju ti. Zovni ti klix nek izbaci tu vijest deibl jedan.
bojim se da je od državnosti ostalo samo malo privatnih placeva po Poljinama .. sve ostalo će u dug
Malo skokno Denis do naše Herceg Bosne. Pa dobro. Goste treba uvijek srdačno primiti.
. PONOVO SE BUDI HERCEG BOSNA: Hrvati nikad nisu bili glasniji, BiH STREPI OD NAPADA USTASA (VIDEO) http://bit.ly/2fZJVtU .
Svaki posten covjek u ovoj zemlji reci ce da su u Stocu oduvijek, prije rata, zivjeli Bosnjaci i Srbi. Kako je Stolac postao hrvatski i kojim zlom, ZNA SE! Hrvatskr sam nacije, ali niposto nisam za rusenje mostova i slanje ljudi u logore jer se nekom ne svidja necije ime.Stolac ne smije postati drugi Mostar.izbori se moraju odrzati,a na svog kandidata za nacelnika imaju pravo svi narodi u Stocu!
Dzaba sve Denise vjeruj mi,kad je Zuti Ker od babe u amanet dobio da povladjuje ustasama,on jedva ceka da se sagne i gace svuce pred Covicem,bolno al' je tako
Na zalost izgleda da se ne brani u Stocu. Po svemu sudeci su i Stolac,prodali ustasama. Vijace vas narod po Poljinama.
Najbolje da se svi razdvojimo, jer ovakav život više nema smisla!!! Več su i u Babinoj Krajini vidjeli ko smo mi Bošnjaci! Pa kako onda da Srbi i Hrvati žive sa nama!?
Nekad Muhamed-danas Dennis.
što će neki nijemac braniti bejha u stocu ?
Ide Bošnjo ulicom i nakon 500 metara završi u drugoj zemlji u RS! Okrene se i ode 1km nazad i završi u drugoj zemlji u HRHB! Tužni Bošnjo od jada usred Baščaršije, uzvikne! "O Allaha ti Bakire, zašto imam tako malo prostora za šetat!!"
Kako se sve ex. Turci neće maskirati. Rekao bi čovjek da se radi o Austrijancu, a ne o Poturetu, Muhamedu Graciću. Pa su se slično njemu maskirali ovi islamisti pod nekakvom "Inicijativom za (muslimanski) Stolac". Dokle više maske? Budite ono što jeste, Turci, Poturad i islamisti, pa ćemo vas lakše svariti...
gdje si govnaru..STJEPAN III.srpski ulizica.
PAŽNJA VIRUS AMNEZIJE tipa AM (Alisa Mutap) SA ILIDŽE se nezaustavljivo širi po BiH , u Širkom Brijegu 22 oboljele žrtve, a u Sarajevu je neki dan stradao od njegovih pogubnih posljedica i sam policijski komesar Ćosić ! :( http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/41237/veliki_prosvjed_u_sirokom_brijegu_nachelnik_kraljevic_izvizdan_gradjani_traze_istinu_o_mili_soldi.html
Ovaj nejma pojma i ne brani se drzavnost u Stocu vec se brani u legalnim drzavnim institucijama BiH.Stolac je isti kao i Foca i Bihac i Bosanski Brod.Svaki je grad ove drzave u normalnom uredzenju jednak i tu nema razlike
Sramota da Muslimani skrnave ovako groblja hrišćana i Srba. Odakle njemu pravo da sjedi na srpskom groblju? Ako je to običaj kod Muslimana, kod Srba nije.
@CevapKita Ima kako nema? Stećci su hercegovački, nema njih u Bosni. Ima par koje ste pokrali vijekovima. Hercegovina nekadašnja je danas u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Bosni. Ali i dalje je najveća koncentracije u Hercegovini, srpskoj zemlji, valjda ti je to jasno. Ne žive u Hercegovini nikakvi Bošnjaci ili Turci.
@Ronex Zašto si bezobrazan. Ja sam ovdje da vas edukujem. Stećci nikako ne pripadaju Turcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)