Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan je sljedeci: navuci zig terrrorizma na narod koji je bio (i jos uvijek je na razlicite nacine) TERrORriziRAN. U ratu se to radilo tako sto su uvezli one probisvijete, z.l.i.k.o.v.c.e koji su radili z.l.o.c.i.n.e jer su se Bosnjaci pokazali kao civilizovana vojska. U miru se to radi ovako, nadjes idiota da uradi \"Bugojno\" pa sada ovoga da uradi ovo sto je uradio. Zar treba toliko puno pameti da se skonta da je ovo ocita namjestaljka. Hoda tip po gradu, nesto ceka, izgubljen, kao da su mu rekli: hajde ti prvi pa cemo mi doci... A Bosnjaci odmah progutaju udicu i za vratove. Neki bi da u.b.i.j.a.j.u \"sandzose, shiptare, vehabije\" i sve \"nepogodne\". Ne budi glup jadni i raspameceni bosnjacki narode, bar jednom razmisli trezveno, mucni tom uspavanom glavom vise!!!!!!!!
nisu se oni igrali sa nasom ekonomijom, nego smo se mi igrali sa nasom ekonomijom. Samo sto su svi ti problemi isplivali nakon titove smrti. citava jugoslovenska ekonomija je bazirana na kreiditima. pa samo pogledajte popularni film tesna koza i pogledajte kako su radila i funkcionisala jugoslovenska preduzeca. nisu ti filmovi sajens fikšn, nego odraz tadasnje stvarne situacije. a ti Besime i dalje misli da je amerika kriva za sve sto se dogaja u svijetu. zasto recimo ne pricate o tome da amricka vojska pravi bolnice u Mongoliji? ali ne, zasto bismo to, ne uklapa se u neke price... i on topic, ko je ovaj lik, i kolko ova drzava ima predsjednika parlamenata, vijeca i cega sve ne?
Zar ovaj Denis zna šta je terorizam ? Ne zna sigurno, on zna samo dobro krasti i pričati šuplje priče, zbog njega i njemu sličnih funkcionera nam se i dešavaju ovakve stvari. Čuj izjave daju Zvizdić, Ahmetović, pa nema dalje, još samo fali da izjavu da Safet Halilović i Beriz Belkić
SAD nas prijatelj? On ili nije dovljno informisan ili je previse informisan. Ovaj napad nije nacin na koji se treba praviti neka revolucija ali razumijem njegov motiv potpuno. Amerika je igrala veliku ulogu sto se tice raspada Jugoslavije. Sve je pocelo nakon Titove smrti kada su nam se poceli igrati sa ekonomijom. Na taj nacin smo dosli do nacionalne mrznje pa je sve otislo u pakao. Nasi politicari su svijestni ali ih ocigledno pare vise zanimaju nego narod. Mi nemamo ni jedne svoje banke, mi nemamo nista svoje, sve je u rukama zapada i njima potpuno odgovara da je BiH i ostali regioni Balkana u situaciji u kakvoj jesmo. Nije moj najveci neeprijatelj Srbin ili Hrvat, moj najveci neprijatelj je zapad. Kada ce narod da shvati da mi dijelimo zajednickog neprijatelja koji je unistio sve pozitivno pred nama sto smo imali. Napravili su WILD WEST od Ex Yu tako da me ne cudi ovaj teroristicki napad na SAD Ambasadu uopste. Njegova akcija je uzrok desavanja kod nas.
On osuđuje, a zajedno sa Zlajogluom je (a u tome su mu pomogli ambasador MajMoon i njegov majmoončić Valentin) u vladu stavio pljačkaše i atentatore, organizatore atentata na Ivu Tadića, te crnokošuljaše, sljedbenike fašiste Ante Pavelića. Hahahaha....