Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ćemo morati shvatiti da je politika ozbiljna stvar za koju se treba obrazovati i trenirati .. nije to bolan teferič dje se broji ko more više baciti kamena s'ramena i povaljat više snaša .. kod nas to ispalo, propane mi piljara, eh, odo ja sad malo u opštinsko vijeće da se popravim ..
@BosanskiiSiin .. ne govorim ja samo o njemu .. to je ovde postalo opšta pojava, da ti ne nabrajam sad .. pogledaj po onim predizbornim plakatima
@tantrasex .. druga su vremena, nema više revolucija i narodnih buna .. sad školovani menadžeri vode države, mi da smo pametni ko što nismo, od onih milijardu što smo uzeli od MMFa trebali smo sebi kupiti stručnjake po svijetu da nam vode državu .. ali pleme je najbitnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahaha "ulazim u politiku bez ličnih interesa"...dobro tebra ako ti tako kažeš.
da, neku manju korist :) @dervoffinci
pa nije krađa samo krađa novca @BosanskiiSiin
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...a mi se smijali kad je zoricu ultraljubičastu brunclik kandidovalo za ministricu kulture...
Ne liče jedan na drugog na ovoj slici.
100% je posteniji od ovih nasih u vrhu. P.S. Nas ni Mourinho ne bi doveo do EU😀😂
Ograničeni ljudi ko balkon...
E, Željko, Željko - nikad čovjeka od tebe! Najbolje je daj ostavku!
zar neko stvarno misli da neko iz biznisa ulazi u vijeca da bi se zajebavao problemom pasa lutalica ili razvaljenim sahtovima i sl.
Zaista je poražavajuće koga je DF kandidovao za OV: one koji u svojim ugost. objektima ne izdaju račune nego obične papire na kojima stoji samo 'narudžba'. Ovim su totalno pali i dotakli dno. Većina s kojim sam pričao su se razočarali što su im ikad dali glas.
Ovaj Komsic mi se zgadio kao malo ko. Sve ono sto nije postigao u zivotu nadoknadjuje slepanjem osobama kojima se potajno divi.
Ako nista DF ima najjace zastupnike u drzavi...
Dali je najjači?
Sto ? Mislis da mu Skaka moze ostati na nogama ?@alejalipa92
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje bi ti bilo da dajes fiskalne racune i da porez placas
Popusi ga Focak mater ti u guzu
Hoće li ko ozbiljan i obrazovan uči u ovo opštinsko vijeće?
Ove rede samo 5% U buduće ni toliko!
On ce rjesavati probleme šakama!
Pa u dućanu su mu dokazali da ima nešto jače i brže od šaka. Svjestan je on toga! Osim toga zna šta znače batine - od borca, pa je i oprezan - što nije 90% građana, jer to nisu iskusili!
Bosanski Švarceneger, guverner Stojnić.
Možda zamjeni Čovića u Predsjedništvu. Nebi se ni osjetilo!
Zanimljiva je Denisova lista prioriteta, prvo riješiti problem pasa lutalica, pa onda šehidska djeca...
Kad vidis ko sve ulazi u opstinsko vijece dodji ti da zaplaces. Sve sami "intelektualci". :(