Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik "neko ovo finansira iz vana" Bakir " i nama isto jos im i drogu djelili " Covic " smeta im nase postenje "
Dodik godinama podešava stvari tako da bilo kakva kritika je izjednačena sa izdajom srpskog naroda, a napad na njega je izjednačen sa napadom na RS. To slično rade i mnogi Bošnjaci. Čim kritikuješ nešto kod nas bez obzira što govoriš istinu ti si njima izdajnik. To rade nacionalisti i fašisti svugdje.
davno onaj neki luj reče, "država, to sam ja" taman smo tu negdje, sedamn'esti vijek :)
Tacno tako. Klasicna spika fasistickih i diktatorskih rezima. Svaki oblik nezadovoljstva interpretirati kao izdaju. No kod nas se vise ne radi o pitanjima slobode govora. Ljudi nemaju sta da jedu, apsolutna vecina nema nikakvu perspektivu. Ako je to izdaja - izdaja. Ovakve rezime se mora "izdati", to je pitanje opstanka i zdravog razuma.
Zivjela nasa braca Srbi pravoslavne vjere. Dodik Akhbar. Srbi islamske vjeroispovjesti iz Republike Srpske. Turci, Mudzahedini teroristi i CIA agenti mars u Anadoliju.
Dodikova klika može pasti jedino vanrednim izborima, to je svima jasno, ali lijepo zvuči ono, rulja uvela red, mada su ovi prosvjedi mirovna misija prema onim iz veljače 2014.
jedna kašikara m75 bi mogla da riješi problemčić.
TOOOOOOOOOO NARODE HAJMO IH RUSIT VECERS JE FESTA U BOSNI PADAJ DODICE.
Uninstall SNSD Are you sure you want to permanently remove the selected party and all of its components? Yes Uninstalling... Please wait...
Sistem te laže, nevjeruj stabti kaže
"Cijela situacija je dosla do neke stvari" - DoDick
"Cijela situacija je dosla do neke stvari" - DoDick
Koliko smrda na jednom mjestu mozete u ginisa komotno
dobra zajebancija....nasmijo si me pravo.... mada, ovo "smrda" si mogo i kulturno napisat "srba", al' ajd...
Biće još barem 5000 onih "Last minute" demonstranata što su tek maloprije skontali da su ugroženi.
Nemojte mi zamjeriti ali ovu cirilicu ne znam citati niti mi je draga sve me lose veze za nju...
Izgleda da Dodik više neće vidjet PALATU :D
sjetih se jedne dobre svog profesora na fakultetu: "vlast je kao donji veš. ako se redovno ne mijenja, usmrdi se".