Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo su se neki u Turskoj i po bijelom svijetu zaje...i kada su mislili saditi mjesto drveća marihuanu po parku.
Erdogan ima svoj zna svoj cilj a ovi protesti su samo pokazali da je na pravom putu a i pametno ih se rijesio
Do sada sam cijenio Erdogana iskljucivo zbog ekonomske ekspanzije. Danas se divim njegovoj politickoj mudrosti i nevjerovatnom diplomatskom umijecu i svakako ljubavi sa kojom promislja o gradjanima svoje zemlje. Bravo! Ali me posebno impresioniraala ova pljuska u licemjerno lice zvano - EU. Kakav samo licemjeran i kukavicki komentar Davida Camerona jutros, u smislu "mi nismo ucestvovali u ovom pokusaju slabljenja vase zemlje..." A onda pomislim na svoju Bosnu, i na svu tezinu naseg polozaja, zahvalhujuci gradjanima poput ovog susam.sezam.... Tako da mi sinocnja Erdoganova velika pobjeda nad licemjernom Evropom ne znaci vise od ovih rijeci.
Dobra fotka...........
Eh evo vam ga, kako moze da nevalja covjek koji kaze da ako vlast odluci u korist drzave da ce se odrzat referendum, i tim je potezom ubio svaku nadu ovim "placenicima" protestantima i zapadnjacima. Da je znao Gadafi tako raspisat izbore kad su ga ovi ameri pritisnuli sigurno bi i sad bio na vlasti.
Eh, jos samo da prestanu protesti pa da idem u Tursku :-))).
Rekao im je Erdogan da ce na Taksimu zatvor napraviti ako se ne povuku
Na svu sreću, pokušaj državnog udara na premijera Recep Tayyip Erdoğan, nije uspio. Interesantno je kako je Evropski parlament bio ekspeditivan, pa ekspresno donio rezoluciju, kojom se osuđuje njegova reakcija na proteste, a taj isti Evropski parlament nije u stanju da donese pozitivnu odluku na ime zahtjeva za članstvo Turske u EU, iako su podnijeli zahtjev prije 26. godina! Braćo Turci, Bošnjaci su uz vas!
Jake podrske u pm...
@torente Podrška je usmjerena kako premijeru, tako i građanima Turske, kojem je demokratskom voljom većine ustupljen mandat tri puta, a sigurno će biti i četvrti put. Rulja, koja inspirisana koje kakvim idealima razara privatnu i javnu svojinu, o tome ne želim komentarisati, slike govore hiljadu riječi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aha, postigli dogovori. Postavio im brat Erdogan ultimatum 24 da napuste park. Nema vise zezanja!