Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okupilo se 5 ljudi iz američkih nevladinih organizacija u nekom parku pokazalo na brzinu papir na kojem piše JMBG i dobiju udarnu vijest na vodećem portalu u regiji, WTF! P.S Vidi Brkana mangupa pojavio se i u Banja Luci, neka ostane tamo.
koje su tu mućke nismo ni svjesni.
Svi su svjesni svega, samo Bosna i Hercegovina, tj. njen komunistički milje ima jedan problem, a on se zove....Islam. Na čiju štetu se uvijek pravi kompromis? Ko jedini želi Bosnu i Hercegovinu kao cjelovitu? Ko je izabrao člana Predsjedništva iz drugog naroda zato što sve ljude gleda isto a ne samo Hrvate kojima (formalno) pripada. Mislim toliko je pokazatelja da jedino Bošnjaci žele BIH ali....Beograd preko SDP-a i Šćepe potpomognut raznim NVO tipa ove Brkanove nas uspješno ruši i ko je uvijek na kraju kriv? SDA....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izvinjavam se, slagao sam , ima ih 9 . P.S. Molim novinare klix-a da dođu pred BBI nas 10 imamo jednu poruku i hoćemo na naslovnu, 16:00.
I to je bolje nego u Tuzli. U Tuzli nije bilo nikoga osim 10 novinara i tri policajca.
I to je bolje nego u Tuzli. U Tuzli nije bilo nikoga osim 10 novinara i tri policajca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vratice se Walter, jebace vam mater!
www.life4hack2.blogger.ba Ako je neko zainteresiran da zna malo vise o racunarima :D Hvala :D
pogledao sam ti blog i dok sam procitao naslov "Kako izvrsiti DDOS na slabije web stranice" bilo mi je dovoljno... moj ti je iskren savjet trosi svoje slobodno vrijeme u nesto od cega ces kasnije imati koristi.
hahaahhaha ovo postaje ofirno,ovaj debeli s dugom kosom je svugdje,sigurno je i u turskim demonstracjama bio hahahaha
Brkan konačno među svojim narodom. Ne vraćaj se više na slobodni teritorij!
ocito je dobro u ovim nevladinim organizacijama, jer ako me oci ne varaju lijevo od darke je njegov brat, i nevladin sektor je porodicni biznis postao!!!
Miševi komentatorski, što vi ne skupite m*uda pa odete u BL i uradite ovo isto, pa nek vas bude i dvoje? Ista ste vi gamad kao i razne Pandurevićke i Majkićke, samo da je svako u svom toru i da se ne daj bože nešto ne promijeni da bi vi imali o čemu srat.
jmBG = jao jao jao što se beograd nasluš'o psovki u zadnje vrijeme... :))) :D
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa. Prestanite zasmijavati javnost ... Xaxaxaxaxaxaxaxaxa
Bez obzira na to gdje se okupljali demonstranti, političari i parlamentarci ima da rade svoj posao, inače ćemo im doći pred kuće!
Trebamo svi otići u BL i pokazati gamadi da nisu ugroženi! Pa gdje na svijetu ima ovako ko kod nas????!!! Djeca umiru, a oni se osjećaju ugroženim i ne dolaze na posao. Vas sve koji pišete protiv ove ekipe treba da bude stid i sram. Šta ste vi uradili za djecu BiH? Hvala vam na ovoj akciji od srca, pokazali ste da imate muda, a ne k'o ovi debili sa interneta.
Okupilo se koliko se okupilo...svaka cast i samo hrabro !!!
Evo sada nemaju mogućnost da kažu da su šikanirani u Sarajevu. Jebo vas Tito, radite svoj posao!
Bravo ljudi! Jbte, traze da ih se procesuira za terorizam, a oni imaju muda u Banjaluku otici. I to ispred skupstine stati (ko ne zna, ono je park ispred skupstine RS). Svaka cast! A pandurevicka, novic i bosic kao ne smiju u Sarajevo.... hahahahaha! Bravo!
A šta ćete sad vi koji volite nakaradnu izdrkotinu RS.........šta ćete u skorije vrijeme kad Emir sa svojom Koalicijom obesmisli postojanje nakaradne izdrkotine RS
90% "zaposlenih" u BIH ništa korisno i konkretno ne rade, osim glume da kobajagi nešto rade, a primaju plate od 1.000 do 7.000 KM svaki mjesec redovno i u narednih 20-30 godina, ovako isto djeca u vrtiću se okupe pa pokazuju šta su nacrtala... WTFF???!!!
Ispravka, 90% zaposlenih u birokraciji BiH..
90% zaposlenih u birokraciji BiH i jest 90% zaposleni u BiH. zato nam i jest prosjek tako dobar. Interesuje me šta će biti kada jednom MMF ne odobri kredit. Ima da svi ovih 90% i isto počnu štrajkovat kao u nadrealistima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)