Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF-BANDA PETOKOLONAŠKA! Ovaj zločinački zakon je sročio sredoje nović uz punu podršku ŠĆEPE-BRABONJKA, glavnog šefa usranog smučara!!!!
Interesantno da DF ne napada SBB koji je DIREKTNO glasao za, nego samo SDA koja ne branim, al SDP i SBB su Miletu ovdje izašli u susret! Joj koji su šupljaneri ovi DF, koja je to banda...
kunta kinte sto jest jest, veliki vam je toranj a SDA jedan od glavnih majstora. BH munja u potpunosti se slazem sa komentarom. Sama cinjenica da ne smiju spomenuti Scepu dovoljno govori o ovoj propaloj stranci.
Marš marš marš! U piz.du strininu! Prodajete narodu vodu za rakiju!! Koje licemjerstvo u P.M. HALO SKIJACIIIIII! Hjdemo u planineeee... skijanje se brzo uci! STOJE IM OVE BD PJESME EXTRA!
okabe pusti se tih avazovih lazi... https://www.youtube.com/watch?v=R1bxqnjosc4
OVO JE NOVO PREBROJAVANJE ZIRANATA.
Postoji jos uvijek aktivno desno krilo SDA koje je odgovorno za NEPOVRATAK i NESPROVODJENJE ANEKSA SEDAM u RS-u.Razloga je mnogo. 1-sto je vise "Bosnjaka" na jednoj teritoriji veca je i mogucnost da SDA bude u vlasti federacije. 2-uvijek postoji mogucnost da se na teritoriji BiH proglasi Islamska drzava. 3-kontrola kroz izvrsnu vlast nad tokovima novca. itd, itd...
Šta će Emir Suljagić u Sarajevu. Čisti Hajvan, a bolje je bilo da se nađe u Srebrenici( na konto Srebrenice se " izborio" za sve do danas) pa pomogne onim mladim koji su riješili da ostanu na ognjištima na kojima su rođeni! Važi isto i za Reufa i njihove pulene, kojima je DF šansa za uhljebljene, a ne sprovođrnjr politike na kojoj je DF-u dato povjerenje. Ovaj dvojac i njihova mlado mahalaška bulumenta koja je izdala Željka sada bi da preuzmu vodeće pozicije i već namještaju izbore na Kongresu. Nevjerujete???
Mars sram vas i stid bilo. Umjesto da narodu olaksate zivot ,svaki dan je gore i gore. Vi kazete volite ovu nasu Bosnu , ja cu vam ako bude potrebno i dokazati da ste njen najveci neprijatelj.Svi ste vi isti petljanci lazovi ,lopovi ,jednom rjecju, mafija. Svi ste vi saucesnici. Zeljko za sva vremena si izigrao onaj tvoj Zlatni ljiljan.Glaso sam od srca za vas a vi narodu ovako vracate.Fuuuuuuj gadovi.
Pa tako je efendić postao načelnik. Natrpali povratnike iz istočne bosne u autobuse i u novi grad na glasanje. To je bilo nešto poput organizacije "prvi mart", samo u obrnutom smjeru i puno masovnije.
Dosadasnji zakon je najvise odgovarao manipulatorima i krimnalcima, kojima do urucenja presude, ista zastari. Ljudi nemojte padati na jeftine politicke trikove. Ovo je tehnicka, a ne politicka stvar.
Zakon je u z nek korekcije uglavnom OK za sve ljude sa postenim namjerama, jer dosta vise duplih arsina, gdje jedni mogu imati sve duplo, dok oni drugi ispastaju. U jednom entitetu penzija, u drugom socijala, itd.
pa prvi se docepao .... Vedad Ibisevic inostranstva .... to znaci u prijevodu ne vraca se covjek .... u istocnu bosnu.
Bijedna borba DF-a za glasove...valjda u nedostatku drugih argumenata...
Lakse je skupljati poene populistickim pricama nego raditi stogod konkretno.
Hocemo posteno? Kako je moguce mijenjati prebivaliste pred same izbore (15-tak dana), glasati za odredjenu politicku opciju, te odmah nakon izbora (u rokusedam dana), vratiti se na staro? Zna li DF i ostali koliko je neurucenih sudskih poziva upravo zbog lazno prijavljenih prebivalista? Cita li DF dnevne novine? Svaki dan se objavi desetine poziva u novinama. Zasto? Jer stranke u postupku nisu na adresi koja im je prijavljena u CIPS. Ovo nije problem RS-a, ovo je problem drzave. OSUDJUJEM ovaj zakon ako mu je samo politicka svrha i omalovazavanje bilo koga, ali definitivno se nesto mora uraditi po navedenom. Sta bi se desilo da pred opstinske izbore dodje do masovne prijave srba u opstine KS, da nam u Starom Gradu bude predsjednik opstine iz SNSD-a? Bil se iko na carsiji pobunio ili bi to prihvatio kao nesto sasvim normalno? Nemojmo opravdavati svoje postupke, a potpuno iste tudje osudjivati. Znam da mnogo toga u BiH nije fer i posteno, ali ako cemo ganjati pravdu, krenimo od sebe
Svi ste isti i svi u jednu kenjaru pišate mafijoze.
Zli koje je došlo 90' u BiH i zadesilo Muslimanski narod zove se bošnjački pokret i politička stranka sda.
Skijas najveci demagog kojeg Bosna imase
Gdje su Scepine pudlice.....godisnji ili pauza???
ma ko se hoce vratit vratice se. ko nece nece. isto ko zakon o radu fol nesto se bune a meni je tako vec 10 god. radis po 10 sati dobijes otkaz ko dobar dan i to kao nesto novo