Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to borci, to su genocidaši! Borci su pripadnici Armije Republike Bosne i Hercegovine! P.S. Zaiskali ste ga, evo vam ga!
Kakvi Srbi? Mislis Bosanci pravoslavci? Srbi su iz Srbije. Ko je odlucio da stane na stranu agresora, da napada Bosnu, pljacka, siluje, ubija i kolje normalno da ih je trebalo ubiti. Muslimani su pripadnici religije, ne nacije, seljacino, nauci vec jednom.
@lee Kakvi Srbi? Koji pasos imaju? Licnu? Bosanci pravoslavci mislis?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
....šta se to dešava.........mile laktašenko polako ali sigurno gubi konce iz ruku.........do prije par mjeseci poslao bi onog tariguza da to riješi..........izgleda da kriza udara tamo gdje je najteže......u temelje rs-a......organizaciju ubojica...............
Borci republike sumske, opet pomahnitali.
Kakvi Srbi, svi smo smo mi u Bosni Tvrtkovi sinovi.
Adekvatan naziv ovog texta bi trebao bit (demobilisane ubice genocidasi opet prijete protestima)vise je medju njima ubica civila nego normalnih boraca koji su ratovali po Zenevskim konvencijama.
mogli bi se komotno udruziti sa demonstrantima iz federacije. ni jedni ne znaju sta zele.:))
republika Sumska, nema privredne resurse, nema industrije, sem Sume i pasnjake, i nemoze imati nikakve finansije. do sada se u Tom dijelu BiH zivjelo od donacija, i rasprodaje drustvene imovine, sad nemaju ni investicije, ni drustvene imovine koju bi prodali. Ostala je jos bivsa vojna imovina, koja je u vlasnistvu drzave, i koje se zele docepati srpska vlast, a bi i nju rasprodali. Pa se postavlja pitanje, od cega sad zivjeti??? Ako se republika Sumska nepripoji vecinskom dijelu drzave, morace narod pasti travu, ili se oseliti negdje drugo, a Srbija vise neprima izbjeglice.
uvijek sam se pitao od cega oni zive? imal u njih i jedan grad razvijenu industriju
Niko nije branio ni Srbe, ni srpske kuce, jer ih niko nije ni napadao. Bosanski patrioti tj. Armija BiH, nije vodila rat protiv Srba, vec protiv srpskih pobunjenika. Vas su lagali vasi pobunjenicki vodje, kako neko mrzi ili ubija Srbe, sto nije tacno. Nikada se za vrijeme rata nije govorilo rat protiv Srba, ili srpskog naroda, vec protiv cetnika, zlikovaca, ubica, i terorista. Tako da vas Srbe Niko neoptuzuje kao narod za zlocine, i vi se Srbi netrebate sami svrstavati u ove zlikovce, koji su i u ime srba cinili razna zla.
Dragi Bosnjaci, neka vam je u amanet. nemojte nikada zvati ove ubice i pobunjenike borcima, ili izgovarati rijec "republika srpska". Ovim tz. borcima se sprema osveta za njihova zlodjela, a oni hoce nagrade. Zivjela BiH bez unutrasnjih granica i podjela, BiH u amanet njenim patriotama.
Da budemo jasni, bez provokacije i vrijedjanja,a komentarisemo po cinjenicama. 1. Nema nijedne zemlje na svijetu koja ima tri legalne vojske, pa nemoze biti ni u BiH. 2. U Armiji BiH, su se borili BiH patrioti iz svih naroda i nacija, pa time i Srbi. 3. Armija BiH je sacuvala drzavu, koja je medjunarodno priznata, i clanica UN. 4. U vladi R. BiH, su bili legalni i legitimni zastupnici Srpskog naroda. Jedan radikalni dio Srba se pobunio, i stvorio pobunjenicki front, protiv drzave i njene nezavisnosti, Koje nikako nemozemo nazvati borcima, vec pobunjenicima i teroristima, koji su organizovani uz podrsku druge zemlje, tj. Srbije, i njima bi trebala Srbija dati nekakve boracke, jer su se borili za njihove ciljeve, ciljeve tz. velike Srbije. Pa se covjek pita, zasto da njima daju boracke gradjani BiH, a posebno nesrbi, kojih ima u Bosni vise od 70%. kakav je to nacin da neko njih treba smatrati borcima, i davati im boracke? U tz. rs. zivi veliki broj nesrba,i zasto da placaju ubicama?
Slažem se s tobom 99.9% , samo bih da jednu stvar prepravim: Znam da su 3 naroda u Bosni po nekim novim glupostima ali kad razmislimo mi smo svi Bosanci. Muslimani, Pravoslavci i Katolici. Bosanci.
Da Nermine, upravo tako. Svi smo mi Bosanci, u istinu u Bosni nema ni Srba ni Hrvata, sem onih koji su zaista dosli iz susednih zemalja sluzbeno, ili poslovno. Ali oni zele da se tako zovu, a time prave Problem I drzavi i narodu BiH. Casni Bosanci-pravoslavci, nece nikad reci da su Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg, oni protestuju, a Dodik im se smije i nista mu ne mogu, na zalost. Mogu protestovati koliko hoce kad Dodik ima policiju koju placa i niko mu nista ne moze. Da hodaju na glavi jebe se Dodiku.
treba podrzati te proteste da budu sto masovniji ... pa onda krhnuti par minobacackih da vidimo jel istina da takva granata nikako ne moze ubiti veliki broj ljudi ... a usput cemo skinuti neke od ovih cetalja sa nase grbace
Mjenjaj naslov redakcijo! "Agresori/ubice/govna od ljudi, ponovo prijete protestima u genocidnoj tvorevini"
Nema od njih nista ,nikada nisu ni imali hrabrosti osim kad su brojniji , nad slabijim i nenaoruzanim.
Četnikosi...