Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vesna Milas, zapamti da je oteto prokleto.. I kako te nije stid???????????!
Gdje je sad mladez HDZ da brani interes mali ljudi...
Berisa ebo ti mater svoooo-juuu,sto neodleza Muhameda kakvom sikirom tupom,i sad bi ti ukucani bili mirni,ionako bi umro,u zatvoru ili van njega SVEJEDNO JE.
cek cek malo ako sam dobro razumijo,sud potrazuje pare na ime sudskih troskova i stavio je na bubanj.Naraucenije,je netuzite nikoga jer je preskupo i predugo traje a sve se mora platiti.hihihiihhiiiii to vam je isto kao kad angazirate majstora da vam gradi kucu na dnevnice a on razmuce brate jedno 5 godina i sve morate platiti.hihihiiiiii ludilo do bola...
hihihihiiii ebe lud zbunjenog ako si dobio spor na sudu neplacas ti troskove vec onaj ko je izgubijo ovaj put onaj ko uklanja sporni put...nesto tu smrdi kao i uvijek kod naseg nroda...
Pa nek joj udruga kupi drugi stan za 25 000 i rijesen problem...hihhiiiii ako moze,cuj im price.
Jos malo ce 90% gradjana BiH u favele a 10% u vile..narode kako si birao tako ces imati..
kakve favele,zemunice
Sad ce Vesna njega utopiti za 125 hiljadarki...
Ova banda sto glume vlast izgleda da su donijeli nakaradan zakon kako se niko ne bi podnosio tuzbu.Ovim stite sebe.
Da li kome ovdje jasno sto se tice sudskih troskova.Mušiću je sudskom odlukom naloženo da ukloni put s tim da je na ime sudskih troškova Bariša trebao platiti iznos od 4.500 maraka. Koliko vidim da je ovdje ovaj balija izgubio spor na sudu i zar sudske troskove ne placa gubitnik.Koliko znam to je tako u citavom svijetu,nisam siguran za neke divlje zemlje, ali izgleda da i mi nismo daleko od tih. Van pameti da neko placa sudske troskove na tuzbu koju je dobio.
Kako joj makar djecu ne zaposle jbm im majku,kakvo je stanje u mostaru oko zaposljavanja bas me zanima.
Ako si u HDZ odlicno...
Ili u SDA, nemas problema onda...
Jew World Order... to be continued...
Na brdu Planinica jutros je osvanuo hrvatski grb šahovnica, koju je uoči Uskrsa na 2.000 kvadratnih metara nacrtala mladež "Hrvatske republike Herceg Bosne". Daniel Rezo, fotograf i nacionalistički aktivist, se na svom facebook profilu pohvalio ovim aktom, te ga nazvao poklonom gradu Mostaru uoči Uskrsa koji slijedi, te da će više informacija u vezi ove zahtjevne akcije dati medijima u danima koji slijede. Mostarci, je li ovo isti Rezo kao i ovaj iz Minores-a koji se spominje u ovoj vijesti?
Ova drzava nema smisla!
A Klix opet briše komentare o stislkoj pismenosti njihovih novinara i još gore urednika! Molim novinare ili uredenike Klix-a da mi objasne kako se "udara asfaltni put" preko nečije parcele? I kako je "...Mušić preko Šarićeve parcele udario asfaltni put..." i ko vam je predavao Stilistiku i kako ste položili ispit?
@tuzlak458 ne suj banovat ce te haha