Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon poklon-privatizacije, BH politicari su nastavili da hodaju po svijetu i traze vam gospodara. Bili steo gazde, a postajete robovi MMF, Svjetske Banke itd. Da ne bude zabune, Lagumdzija krece sa \"stranim investitorima\" i slicno, dok Zika Ganic otvara fakultete za skolovanje knjigovodja i inih \"visokoplacenih\" pozicija (cca 100 US$/mjesec). Nude se stipendije za studij sociologije, komunikologije i slicno, a nigdje i nikako zanata. Bosanci su uvijek bili zanatlije, a slabi komunikolozi (nema puno price). Izetbegoviceva unuka u Holandiji, Harisova familija Istanbul/London, Zivalj iz Dzede otvara kahvane, a ne zanatske djelatnosti, Batko reklamira Americki Univerzitet koji skoluje (opet) knjigovodje. Kuc, kuc, vrijeme je za budjenje!
svaka cast harisu silajdzicu, katar je jedna od najbogaijih drzava na svijetu, harise vidi ako mozes za investicije katara a i izvoz domacih proizvoda toj lijepoj drzavi, pazi , ministar ekonomije je srbin i on ce eksluzivno prodava proizvode iz genocidne tvorevine, sto POSTAJE ZABRINJAVAJUCE, VIDI SAMO STA JE NAPRAVIO NA INOGURACIJI U SANGAJU SA SPIRICM! ako se pod hitno ne stavi tacka svim neprijaeljskim zavjerama drzavi bosni i hercegovini u korist genocidne tvorevine, hitno trazit smjenu dotocnih ministara, od tuzilastva, pa do svih ministara ili zamjenila ministara, dosta vise FANATICKOG SRBIZMA I PATOLOSKOG SRPSKOG FASIZMA I APARTEIDA!
Hare dovodi investitore...Pa gje je taj Tihioc,Zlatko,Fahro,Terzic,gdje su njihove veze?Oni jedino mogu hapati i reketariti
Odvest Hareta u Katar i ne vračat ga više, to bi bio najbolji vid suradnje...
Imigranti cao i bog voli vas puno Teo Van Gog