Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko jos voli crvene (komunjara), to je ovdje u Njemackoj zabranjeno. Ti bi u Evropu a jos nisi ni vlast formirao, svasta?
a sto ba i tebe ne doceka gdj Merkel, kao i svakog drugog postenog gosta?
Koje su to veličine u svjetkim okvirima taj Željko i Zlatko Predsjednik i Premijer drzave BIH dođu u Rim a ne vide Papu.Moraju tamo nekom sekretaru govoriti kako oni vide Bosnu a on će to referirati Kancelarki. Dođe LJubić pikzibner hrvat iz Hercegovine deset puta manje glasova pa razgovara sa Kancelarkom. To je odraz odnosa snaga u Evropi a domaća mjerila su samo za FTV i široke narodne mase!
Ne postoji jedan pobjednik izbora u višenacionalnoj državi. Nikako to shvatiti dio Bošnjaka. Kad je Zlaja pobjednik što ne sastavi vlast, a?
Ma to je Zlaja KLOC otišo da pita Merkelovu kako se pravi Zapadna Njemačka.... jadno je to kad moraš po pamet ići u svijet, pošto su ovi zeleni buržuji već bili ko li je sad na redu...
Naprijed Hamdo,neka opet zavide!!
Da si ti živ i zdrav i da si malo pratio dešavanja (ne ovdje, na k.a.n.d.a.h.a.r-x.com to neće ni spomenuti) znao bi da je Čova bio baš-baš s Merkelovom, a Zlaja i ostali s domarevim zamjenikom i nadzornikom WC-a u zgradi u kojoj radi Merkelova.
Hahaha, kao i Tihi ovaj veliki vodja Bosnjaka je razgovarao tamo sa nekim likom za koga ja nikada nisam nista cuo u njemackim medijama koje ja cesto koristim jer zivim u inostranstvu. Dok je Cova naravno bio kod Merkelove licno i personalno. Sada vidite gdje ste VI rangirani kod Evropljana, otprilike nigdje, hahaha! Ah Bosnjaci i SA-X, koliko ste \"hvalili\" ovog vaseg novog vodju, i opet nista, ni vladu jos nije sastavio. Ali no problem, sada je otisao tamo da vidi kako je izgledala zapadna njemacka da vam moze ispuniti izborno obecanje. Ali ako bude to radio tempom kojim sastavlja vladu, trebace mu jos 3 mandata da FBiH bude West Germany. Ali mimo toga, vi Bosnjaci koji za sebe kazete da ste tako pametni i liberalni to ce te skontati za jedno 12 godina. Haha sretno decki. I ne, nisam Hrvat, da nebi neko poceo udarati po Covi zato sto mu se ne svidja moj komentar. Haha, cao slijepci.
oplakat ce smao oni koji me puhalo u dzepove....a sad im propuh
ee moji dragi Bosnjaci plakat ce te vi za Silajdzicem...
jel istina da je zlaju zaboljela glOOva
On tamo nije ništa rekao , samo je šutio i klimao ramenima.
crvena pošasti: o budućnosti Bosne se razgovara U BOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! još samo nisi bio kod svojih predaka u tel avivu
Samo tako , samo tako to je jedini put. PS Covic nesmije biti \"nigdje\" osim zatvora.
Izvinite sto sam ovako politicki neobrazovan, ali zar \"pametni\" i \"posteni\" Zlaja nije trebao prvo sastaviti konacno tu vladu a ne da trosi poreznicki novac da putuje po njemackoj da se pravi vazan jer bez vlade nema ni dogovora. Kao sto sam rekao SDP,SDA i sve ostale stranke koje su bile na vlasti vec su dokazale da su lopovi. SDP- ovci su najmanje zlo ali su i dalje zlo. Ja imam para da dozivim penziju a vi crknite od gladi pametni gradjani.