Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj ti samo njihovih faca i kako izgledaju... Da Bog sačuva ko nas vodi i predstavlja u svijetu.
Joj Hamo vidi mu glave.
Drug, glasali smo za ovo. Sad psssss
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mora se rascistit sa SDA,ostasmo ne samo bez cjelovite BIH,nego i FBIH!
Oni gostuju, a gdje su im autobusi s navijačima ...???? Pardon, to je obiteljska stranka svi stanu u dva kombija .... ! ! ! ! !
PAPCI KOD - KRKANA!
Ovi su gori i od SDA, pa vazda su bili zetoni. Sa vrlo malo glasova i zastupnika, budu onaj + 1 glas i profitiraju s najvaznijim resorima.
kakav nam je natalitet i odljev stanovnistva jos malo pa necete ni imat te djece, a nastavnici vec sami sebi predaju "nacionalnu grupu predmeta". jedino da odrasli ponovo krenu u skolu jer im dosadnjasnje bas i ne koriste, s obzirom kakvi mamlazi imaju vlast.
Ovo je cirkus od zemlje. Nema promjena ovdje nikad jedino sve protjeat pa onda ponovo ili neke cipove ugraditi glasacima ....
Monty Python's flying circus!
oooh Rodney, you plunck!!
*onli fuls and horses :D
sta li ce njima bake dat da mu lizu guzicu...
Direktora elektroprivrede
mislim d aje djeci neprocjenjivo da imaju vladu prije nego krenu u školu :D:D:D Tupsoni jedni.......na kraju opet istina izađe na vidjelo.....kad su političari, stranke ikoalicije u pitanju samo je stolica važna.
Pa ovo je smiješna vijest i to kao "bitna" na klixu. Ako ćemo pošteno na izborima su dobili glasova koliko ih je bilo u delegaciji. I eto im cjelokupno članstvo došlo kod svojih pokrovitelja, a došli su nebili dobili/isprosili neko mjesto sekretara ili zamjenika ministra u bilo kojoj vladi.
Povratk otpisanih...ali u totalno negativnom smislu...Nisu dovršili započetu pljačku...
gledaj ti kako su se poredali, nije sala VLAST. dosli djeci da palamude a sve uhljup do uhljupa .nebi niko zavratio rukave da posteno zarade hljeba na stolu.
Nisu u stanju ni vladu formirat, a nas narod jedva doceko izbore da srusi staru vlast koja je za ovo vrijeme autoput pocela graditi. Nesto nema vijesti o novim kilometrima ovih dana haha
To je tacno, ali nismo trebali izglasati jos gore
To je tacno, ali nismo trebali izglasati jos gore. Samo se vrtimo u krug
A gdje je većina?