Posjeta židovskoj zajednici
0
Delegacija islamske zajednice BiH u Hrvatskoj
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cericu nezloupotrebljavaj Srebrenicu u svrhe svoje vlastite odbrane, suoci se sa kritikom, kritika tebe nije Islamofobija kako ti to prodajes javnosti. P.S. Nismo svi ovce!
Cuj prorok!!! Neznate za rijec vjerovjesnik ili boziji poslanik. Bas te profesionalni i vi koji prenosite i FENA.
Zamolio bih Bosnjake da posjete stranicu Vase\'\"nase stranke\" i da pogledaju koliko je Bosnjaka u to j stranci i na kojim relacijama.Da pogledaju merhamet Bosnjacki koji nas kosta stoljecima!Vidjecete liste kanditata za nacenike opstina ,vijecnike itd...Bojan iz Rudog ima plan i poslan je od strane srpskih akedemika da udje medju Bosnjake,a prvi na spisku koji je trn u oku svih tih akedemika je nas Reis kojeg je Bosnjacki korpus izabrao za svog vodju.Bosnjaci razmislite!!!
Pa j... majku jest ovaj Ceric dosadan, zbog njega mi se ne cita ni avaz niti jedna stampa u BH, sta god otvoris on je na naslovnoj strani! A najveci lopov medzu lopovima!
iz Hrvatskoj