Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO, pa onda su po tebi svi bosnjaci fasisti. mojne tako.
KO GOD MISLI DA JE JEDAN NAROD, SVOJ ILI TUDJI FASHISTA, TAJ JE I SAM JOS VECI FASHISTA.
halo GENOCIDASI I FASISTI sta ima ba.Vidim dobro vam ovdje na Sax-u pravo se udomacili.Samo naprijed genocidna nacijo
Prokleti bili svi vi koji trpate partizane sa ovim ubicama svojih komsija i brace, sram vas i stid bilo!!!
Sta je fasisti, necete da pustite komentar, jest, jeste, da ste za tite toliko kenjali, bilo bi vas svuda...kakvi sehidi i bakraci, to nisu titine tvorevine, a ja ne priznajem nista osim njega.Vi ste oni \"sa druge strane\", zna se to.
Kolektivna sizofrenija u trajanju od dvije decenije, evo...bog vam pomogo i pameti podario, ne znate kud udarate, al po onoj: \"u nesto se udarati mora\"!!!
Izvinte, insani, sta vam dodju \"sehidi\", toga u moje vrijeme nije bilo, jel to nesto uvezeno, novo, sa istoka, sta je to, u bosni i hercegovini, rekti??? Misim, ne mogu se nikako uhafizati od kad postadoste nacionalisti, ebo te...
postavili cvijeće na govno
Sta se to slavi????