BiH
0

Delegacija Grada položila cvijeće na spomen-obilježja

FENA
Povodom 1. marta - Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, delegacije Grada Sarajeva, četriri gradske Općine i Foruma parlamentaraca BiH '90.-'96., u nedjelju su položili cvijeće i odali počast na Spomen-obilježju Vječna vatra, na groblju Lav, Mezarju Kovači, Spomen-parku Vraca i Trgu ZAVNOBIH-a.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen i predsjedavajući Gradskog vijeća Marin Ivanišević, s predstavnicima Općina Centar i Novo Sarajevo, te Foruma parlamentaraca BiH '90.-'96., položili su cvijeće i odali počast poginulim braniteljima na Spomen-obilježjima Vječna vatra i Vraca.

Predsjedavajući Gradskog vijeća Marin Ivanišević i predstavnici Općine Novi Grad odali su počast na Spomen-obilježju na Trgu ZAVNOBiH-a, a zamjenik gradonačelnika Slobodan Nešković s predstavnicom Općine Centar položili su cvijeće i odali počast na groblju Lav.

Zamjenica predsjedavajućeg Gradskog vijeća Lejla Somun-Krupalija i sekretar Gradske uprave Milorad Kojović, s predstavnicima Općine Stari Grad i Foruma parlamentaraca BiH '90.-'96. odali su počast i položili cvijeće na Šehidskom mezarju Kovači, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Grada Sarajeva.