Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebla majku postala milijoner od sudjenja a samo su osudjenja 3 na kaznu vecu od 30 godina ostali ili su po 10 ili neki pusteni sto su vec odlezali... nema boljeg sudije niti advokata od bin ladena... jebo ti ovu propagandu zapadnu... to je dogovor bijo sve... i karadzic i mladic ce umrijeti na slobodi... a i slobo ko car zivi u den hagu... jebe ih u zdrav mozak... sve je ovo isplanirano... najvece ratne zlocince nemaju... Arkan ("ubijen"), karadzic , mladic, tudjman ("umro")... ma jebo njih SFOR i EUROPOL ista su to govna....
Moja Karla, ti si ogledalo ovog "razvijenog" svijeta. Puno price ,malo cinjenica. Na guzove dobijas platu vec deset godina a sta si uradila? Nista. Niste u stanju Milosevica da osudite. Htjela to ti priznat ili ne on za sad vodi.Ti ne bi ni Hitlera znala osudit. Sa pravnog aspekta onaj proces protiv cika-Slobe je smijesan. Doveli su ti covjeka sa jos krvavim rukama od 300.000 zrtava, a vi dovodeci neke polu-pismene svjedoke, dali ste mu priliku da se jos i zajebava sa njima. Ovako morate da cekate da sam umre jer ocigledno nemate druge mogucnosti da ga zajebete. A da ne pricam o Rasu i Ratku sto sad negdje pecaju ribu il vrte razanj. Pa neki dan i New York Time's vam je reko da ste puno para potrosili a malo sta uradili. CARLA GO HOME !!!!!
aferim šabane ...
Pjesmica koju pjevusi KARLO Del Ponte vec godinama odzvanja Balkanom. Kao, ona trazi zlocince, a oni nece da se predaju, a u stvari i jednima i drugima odgovara ovakvo stanje kakvo je godinama, zlocincima ne odgovara da budu uhapseni i da im se sudi, a KARLU isto tako jer ako ih sve pohapse ostade KARLO bez posla. Ovakva situacija najvise odgovara fasistickoj SDA-SDS-HDZ koaliciji, jer dok je KARLA . AZBAHUNA i ostalih bjeolosvjetskih jebivjetara svi ce oni zajednickim snagama praviti biznis na znoju i muci naroda Bosne i Hercegovine... Ali bolje je da prave i na znoju i na muci nego na krvi na kojoj su se obogatili.. Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!!