Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta \"mrlja\" je dokazani genocid i to dokazani i presudjeni pred najvecim sudom na planeti! A ovo je negiranje genocida,kompletan cirkus sa rezolucijom,bijedno opravdavanje genocida i svih srpskih zlochina!STRASNO!Kako kazu Srbi?Kazu \"osvecivanje\"-> za nesto sto je \"mozda bilo\",odnosno nije nikako bilo jer je mit,nesto sto je ne bilo prije 600,1000 godina....ili nekakve \"ustase\" koje komunisti postreljase,ali eto dobar izgovor za pravdanje genocida i pokolja u svim novijim ratovima u skladu sa nacertanijama... Genocid se negira i sigurno ce se ponoviti!!! Kao sto se i do sada ponavljao svaki rat od balkanskih ratova pa do ovog zadnjeg!!Mrznja i rasizam prema bosancima je ogromna , Bosnjaci muslimani se zasigurno smatraju nizim bicma koja nisu vrijedna zivota \"na srpskoj zemlji\".
Za Bosnjake se sigurno nece nista promjeniti mi njima necemo nikada halaliti a teska je ALLAHOVA kazna i oni ostaju genocidi za nas za sva vremena kao i za ostali dio covjecanstva .
SRBIJA JE HILJADU PUTA GORA I AGRESIVNIJA OD ONE PRIJE DVADESET GODINA! ONI SU JEDNA OBICNA BANDA SANU IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI PO SVAKU CIJENU! SRBIJA UDARA DANAS PO BOSNI I HERCEGOVINI JOS PERFIDNIJE STO JE OPASNIJE JER LOBIRANJEM PO SVIM INSTITUCIJAMA, PODRZAVAJUCI I HUSKAJUCI PREKO GENOCIDNE TVOREVINE, SPIRICA, DODIKA ZA REFERENDUME I ODVAJANJE GENOCIDNE TVOREVINE SRBIJA POKAZUJE I DOKAZUJE DA JE JOS GORA OD MILOSEVICEVE! STREBA TUZBA I TO POSBNA PROTIV DOBRICE COSICA! ZA SVA VREMENA GA STAVIT GDJE MU JE JESTO I DA ODGOVARA ZA SVE STO JE KRIV U MEDJUNARODNOM SUDU PRAVDE U STRAZBURU I HASKOM TRIBUNALU KO I USTAVNOM SUDU BIH-E!
POD HITNO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE! JER DOK BOSNJACKA ZRTVA KOJU JE SRBIJA UBILA TRUHNE PO MASOVNIM GROBNICAMA SRBIJA PISE SVOJU ISTORIJU I PORICE GENOCID I UMAJNUJE SVE STO JE POCINILA KO GENOCIDE, ETNICKA CISCENJA, PROTJERIVANJE BOCNJACKIH i HRVATSKIH CIVILA, MINIMIZIRA I TRAFIKUJE ISTORIJU U SVOJU KORIST! SRBIJO POPISAM TI SE NA TVOJU SAVJEST i ODGOVORNOST! CIVILNA DRUSTVA U TVOJ ULAZAK U EU-U! OSTAT CES ZAUVIJEK TA KOJA SE PONOSI SVOJIM GENOCIDIMA I SVOJIM RATNIM ZLOCINCIMA!