Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte vise kvalitete u domaci proizvodima pa ce se vise i kupovati
Selam Alejk, daj mi jedan Preminger :)
Bitno je jedino da se pare vrte u pravom smjeru, ostalo je zabluda!
Jel halal pivo?
Kupujte samo domace; domaca pivovara, domace kladionice, domace cigare, domace gmo brasno i povrce, itd...ludilo,kud ovaj svijet ide..
A što ovi genijalci ne odu slikati se u nekoj tvornici koju su oni napravili i zaposlili ljude? J.bale ih više pivovara i mljekara, to je Joža ostavio. Ili što se ne slikaju u Željezari, Šipadu, Energoinvestu, Polietilenci i drugim firmama koje su uspješno raskrčmili.
A, sto domace firme ne podrzavaju domace firme? Sto Sarajevska pivara unistava Tuzlansku? Od onakvog giganta napravili jadno preduzece! Je*ite se vise sa laznim patriotizmom sve od glavu gradjana! Kupovacu sta mi se svidja!
Kupujmo domace, postanimo alkoholocari. Sve za profit "nasih"... koji idioti
E da je bake doso da pakuje pivo i nosa gajbe😂
Ne mogu kupovati nista, od stresa, dok se ne rijesi situacija sa Peljeskim mostom...
pijemo uvozne vode pored vode iz cesme.ako izuzmemo redukcije. treba nas dobro nalupati al i druge koji imaju dobru vodu a piju flasiranu.
@sae540 to je nepismenost, neifomisanost i uticaj sredine.