Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se vrlo jasno cija je drzava REPUBLIKA S.R.P.S.K.A. Iz samog imena se zakljucuje.Srbi koji igrom slucaja zive u MUSLIMANSKO-HRVATSKOJ FEDERACIJI ne traze da im se djeci omoguci skolovanje po programu Srpske drzave,nego idu u te Muslimanske skole,uce neku nadriistoriju i sprdaju se sa tim,govore i hava i zrak i vazduh,pismeni su maksimalno i svejedno im je hoce li pisati cirilicom ili latinicom,ne idu na Islamistiku,za to vrijeme sutaju loptu i nikome se ne zale niti djeca niti njihovi roditelji.
Bosnjaci nikako da shvate da PIC i ostali okupatori vise ne mogu na teritoriji RS nista da urade,prosla su vremena Turaka,Austorugara,nacista i OHR-a,taj kmetovski mentalitet Bosnjaci nikada nece odbaciti.
U svojoj drzavi ne mogu da uce svoj jezik .Nego zele da im nametnu jezik druge drzave .Ovo je gore od aparthejda .Zar bas smo dotle dosli da ovo nikoga ne interesuje ?
Bosnjaci u RS uce jezik kakav su ucili njihovi roditelji i praroditelji a ako smatraju da je RS i srpski jezik jezik neke strane drzave sta onda traze u toj stranoj drzavi?
Je li to po Dejtonu ?