Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam zasto se alkalaj sastaje sa ovom velikosrpskom budalom? mislim, svaka cast nacionalistima u svedskoj, neka tamo zajabavaju koliko hoce imigrante, ali dok je ova budala kojoj srpkinja dudla s vremena na vrijeme ministar inostranih poslova, treba sa svedskom komuncirati preko otpravnika poslova.
ovaj svedski kreten pati od ste bolesti kao i cigan kusturica. dobije srpske koke, ozeni je, pa krene velikosrbovati. ko tebe pita budalo svedska.
Gospodine Carl Bildt a zasto Vi to nebi probali u svojoj zemlji, pa ako uspije patentirajte.
Jeste čuli mujice vasi snovi o ukidanju RS padoše u vodu, čovjek vam lijepo reko a vi u nedostatku argumenata odmah po psovkama i bezobrazlucima, boze boze sa kim mi zivimo u istoj drzavi
Zasto niste izasli na proteste kad je dolazila ova gnjida??
@grohotom prdim
dobro niko ga ne spominje vidim ja opo mi secer, nesto nije uredu, moram da cujem koju \'pametnu\' od faktora stabilnosti kazu hercegovci da je on ustvari DODIG, samo neko u familiji se igrao sa palatalizacijom i vjerskim ubjedjenjima, pa zaboravio ko je i sta je
Pa ljudi, kako niko Dodika ne spominje!? Dodik, Dodik, Dodik, Dodik, Dodk, Dodk, Dodk, Dojdk, Dojdk!
on je ozenjen muskarcom, sumnjam da bi se neko normalno zensko spustilo na tako niske grane. A Karlo Karlo, Bosne ce bit, odbranili smo je zbog takvih ka\' ti, samo da vas nasekiramo, volio bih da dobijes PRITISAK. a izgradit cemo jos vise samo za inat vamo, glavonjama.
za \"he\" vi ste 600godina vazali u bosni pa ce te tako i ostati ne zaboravi to.treba da znas svoje korjenje i nikad da ih se stidis.
je li njegova zena stvarno srpkinja???
molim portal sarajevo-x.com da ove e-mail-ove posalje direktno k.bilt-u da mu zena prevede i da zna da ovdje nije dobro dosao i da znamo koju igru igra.
LÄNGE LEVE SVERIGE!!
\'\'Dragi \'\' moji muslimani ! Opet vas MZ diskretno udara nogom ispod stola , a vi se pravite ludi... Shebati cete ce totalno .Vec vidim trupe Srbije i Hrvatske na linijama podjeljene bosne ! Glavna dilema ce biti, ostaviti vam \'\'fildzan\'\' ili ne !
...Ma ebo ,sugavu BiH !! Srpska - Srbija, nikad muslimanija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!