Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poserem se lesu svetog save u usta
kreten je samo zeljan popularnosti kako bi napredovao u svojoj politickoj karijeri koja je oduvijek mrtva, treba mu neko reci DON'T DREAM DREAMS!
ako se bilo ko nadao da ce Owen svjedociti drugacije u grdnoj je zabludi, on je klasicni predstavnik engleske windsorovske tradicionalne politicke skole tipa 'zavadi pa vladaj' no u nasem slucaju su se malo zajebali ili sto bi rekao Nenad Canak '...uostalom jeb'o mu ja mater'....
Isti su ko i milosevic. Bezze je komentarisati.
Miki je nagužen!Samo nek se prepusti sudbini.
Svi su oni mogli pomoci ali su se bojali svog posla. /oni su; Evropska zajednica i Amerika/ Hvala
Isti su !!!
a zasto nigdje ne pise kako je sve zaracene strane optuzio za genocid?!?
respekt za autora ove vijesti u SA-X jer D.Ovena ne titulira sa lorde kao što to čine tužilac, optuženi i sudija. Hoće li i Šešelja titulisati sa vojvodo, ili Sefera sa paša. On je lord u UK, a ne na Sudu.
ne zna se ko je veci cetnik...obadvojicu na goli otok...SRBE NA VRBE
Dali je Oven mogao nesto ucinit.Ili je samo gledao.